Pyynikin kesäteatterissa nähdään uusi kotimainen komedia Nuotin vierestä 11.6.–10.8.2019.  Pyynikin kesäteatterin railakkaassa ihmissuhdekomediassa insinööri Artolla on elämässä selvät sävelet määrätietoisen vaimonsa viisivuotissuunnitelman toteuttajana, kunnes äiti ja kohtalo puuttuvat peliin.

Kotimaisen kantaesityksen ohjaa Ola Tuominen, joka saapuu Pyynikin kesäteatteriin ensimmäistä kertaa ohjaajaksi. Aiemmin hänet on nähty Pyynikillä näyttelijän rooleissa.

– Pyynikin kesäteatterin kaikki työntekijät kautta aikojen ovat ”valantehneitä puistotyöntekijöitä”, joita yhdistää laji nimeltä suomalainen ja erityisesti tamperelainen kesäteatteri. Itse useina kesinä legendaarisessa kansallismaisemassa näytelleenä vaihdan näkökulman ohjaajan penkille kesällä 2019. Toivotan kaikki tervetulleeksi Pyynikin kesäteatteriin! Tuominen toivottaa.

Vuonna 2016 julkaistuun elokuvaan pohjautuvan teoksen dramatisoi alkuperäiskäsikirjoittaja Johanna Hartikainen yhteistyössä Tuomisen ja kesäteatterin toiminnanjohtaja Hanna Suurhaskon kanssa.

– On hauskaa ja innostavaa päästä suunnittelemaan ja kirjoittamaan teatterille. Tiimityöskentelymme on alkanut lupaavasti, jokainen palaveri on ollut antoisa ja jopa riehakas. Lupaa toivottavasti hyvää lopputuloksen kannalta, toivoo käsikirjoittaja Hartikainen yhteistyön alkaessa.

Kuvat: Joonas Järventie
Ensi-ilta 14.6.2019

TOIMITUKSEN VINKIT

Liput Halvemmalla Teatterilta Ja Kulttuurimyymälä Aplodista

Ravintola Pyy Luontokävelymatkan Varrella Keskustasta

Hopealinjalla Kätevästi Laituriin Viikinsaaresta Tai Laukon Torilta

 

Tapahtuma


Pyynikin kesäteatteri: Nuotin vierestä

11.6.–10.8.2019
 14:00 tai 18:00
 Hintaluokka: 37  Pyynikin kesäteatteri
 Tapahtuma verkossa

Tapahtumapaikka


Pyynikin kesäteatteri

Pyynikin kesäteatteri
 Jalkasaarentie 3
Tampere

 Hotellit läheisyydessä