pop up hekas karkkainen kohokohdat
Heikki Kärkkäinen ja Mikko Muinonen kotiruokaisissa pop up -puuhissa osoitteessa Hämeenkatu 3.

Nyt on taas mielenkiintoista pop up -päräytystä Hämeenkadulla Stockmannia vastapäätä! El Hekas Grande StrtFood muuttaa pariksi päiväksi Bar Burriton tiloihin ja pistää perinteisen kotiruoan moderniin katuruokamuotoon.

pop up hekas mansikka kohokohdatPop up -ravintolan annosten suunnittelija ja pääkeittäjä on Heikki Kärkkäinen alias El Grande Heka.

– Ajatuksena minulla oli tehdä kotiruoasta katuruokaa, koska kaikki street food painottuu siihen hampurilaiseen. Ajattelin olla hurja ja hypätä trendistä pois, kokeilla jotain vähän erilaisempaa, Kärkkäinen kuvailee.

pop up hekas mustikka kohokohdatOman polkunsa tallaajaksi tunnustautuvaa Kärkkäistä on kiinnostanut pop up -ravintolan perustaminen jo pidempään, mutta sopiva tila on puuttunut, eikä työtilannekaan ole suonut aikaa moiseen.

– Nyt sitten natsasi, kun Arto Rastaan tiloissa aukesi hyvä mahdollisuus ja minulla on kesäloma. Työskentelen Armas Cateringilla ja sain omistajilta luvan misata siellä, Kärkkäinen kertoo tyytyväisenä.

Oulusta kotoisin oleva Kärkkäinen on keittänyt lähes 10 vuotta ympäri Suomea. Tampereelle hän muutti 2010, ja on kerinnyt työskennellä esimerkiksi Saludissa Hannu Wissin aikana sekä Mika Roiton ja Pekka Salmelan lihaisassa Huberissa. Viime vuoden lopulla Kärkkäinen liittyi Pirkanmaan Keittiömestareihin ja Paistinkääntäjiin.

El Hekas Grande StrtFood
Hämeenkatu 3
Avoinna 22.-23.7. klo 12-21

Pääruoat:

Kalapihvejä, kasviksia ja kanamunakastiketta 5€
Possun ragua ja spagettia 10€

Jälkiruoat:

Mustikkapiirakka ja mascarponea 5€
Mansikkaa ja marenkia 5€

Kahvi sisältyy jälkiruoan hintaan.

pop up hekas kala kohokohdat