DJ Juissi rytmittää Plevnan kesäkeskiviikot erikoisvinyylien voimin.

Panimoravintola Plevnan Verannalla päästään säästä riippumatta seesteisiin kasaritunnelmiin, kun keskiviikkoillat valtaa Juha Koivunen eli DJ Juissi. Erikoista musiikkimaisemassa on se, että Juissi pistää pyöräytellen maxi-singlejä, joita ei ihan joka pojalta löydykään. Erikoisversioita erikoiskäyttöön Vinyyliverannalla!

Plevnan lasiseinäinen veranta on oiva viihtymiskeidas säästä tyystin riippumatta. Säävarauksia ei siis tarvita myöskään keskiviikkoisin, kun DJ Juissi muuttaa terassin Vinyyliverannaksi. Tuolloin seuranpitoa ja tuopposten kohottelua rytmittää musiikki, joka on tuttua mutta kuitenkin tuntematonta.

– Soitan pääsääntöisesti kasaribiisejä, jotka ovat monille tuttuja. Musiikki on kuitenkin vähän erilaista kuin mitä meillä on aikaisemmin kuultu. Näitä erikoisversioita on tehty aikanaan niin sanottuun erikoiskäyttöön: DJ:lle tai faneille, Juissi paljastaa.

Kyseessä eivät siis ole uudelleen lämmitellyt versiot vanhoista biiseistä, vaan levyt on valmistettu samaan aikaan kuin kaikille tutut ns. radiosoittomallitkin.

Itse musiikkivalikoima on valikoitu hilpeähenkiseen kesäviihtymiseen sopivaksi.

– Luvassa on melodista musiikkia, joka tuo muistoja mieleen ja jota on kiva kuunnella. Pitkiä versioita, erilaisia sovituksia ja väliosia.

Idea Vinyyliverantaan putkahti Plevnan Tähti-olutjuhlien myötä. Juissin vinyylimusiikkimeininki istahti oivasti Verannalle ja ravintoloitsija Marika Tähtinen-Hakala päätti kysäistä miestä kesän vakiovieraaksi.

– Mietimme uudelle hienolle Verannalle sopivaa kesäsäpinää. Musiikkiasia oli jäänyt mieleen muhimaan todella onnistuneiden juhlien myötä, joten otin Juissiin yhteyttä. Haluamme tarjota kaupunkilaisille tilaisuuden rentoon terassitunnelmaan viikolla, kun viikonloput ovat aika ruuhkaisia, valottaa Tähtinen-Hakala.

Ensimmäinen Vinyyliveranta soi Plevnan verannalla keskiviikkoisin alkaen 29.5.

Teksti ja kuvat: Ronja Honko, Lifestyle Media Oy

Ravintoloitsija Marika Tähtinen-Hakala kutsui DJ Juissin keskiviikkojen musiikkitähdeksi onnistuneista Tähti-olutjuhlista innostuneena. Vinyyliverannalla maistuu muuten esimerkiksi Plevnan raikas puolikuiva omenasiideri, jota voi ostaa myös mukaan ravintolan myymälästä.