Kiven hulppealla terassilla on ulkobaari, josta saa ostaa valikoituja ykköstuotteita. Ruoka-annokset tilataan sisältä, mutta tarjoillaan pöytiin terassille.

Kulttuuriravintola Kiven komea ja ruokaisa kesäterassi on avautunut! DJ Juissi rytmittää Kiven iltoja perjantaisin.

– Kivi groovaa leppoisasti, eli teemana on soul, funk ja groove jazz. Sellaista letkeää ja hyväntuulista musiikkia vinyyleiltä, Juissi kuvailee.

Keskustorin laidan Kivi paisteisine terasseineen on aivan paraatipaikalla niin matkailijoiden kuin kotikaupungin lomailijoidenkin ruokailukohteeksi. Suosituimpien kesäsyötävien sarjaan nousseet toastit maistuvat erityisesti terassilla paistatteleville kylmän juoman kyljessä. Toasteja on kolmella eri täytesortilla: serranokinkulla, fetajuustolla ja ylikypsällä härällä.

– Toastit ovat olleet todella suosittuja. Myös kestohittiä, Mattilan ylikypsää kalkkunankoipea menee paljon aina vaan, keittiömestari Antti Tuomi kertoilee.

Kelit ovat suosineet terassin avausta ja ruokatarjontaankin ollaan saatu uusi menestystuote.

– Jo hitiksi muodostunut uutuus on haukiburger, joka tulee varmasti olemaan yksi kesän suosituimmista annoksista, toteaa Tuomi tyytyväisenä.

Keittiömestari Antti Tuomi on täpinöissään Kiven kesäohjelmasta ja komeasta terassista tarjoamisineen.

Kiven salaatit ovat perinteisesti olleet todella tilattuja ympäri vuoden, mutta kesälistalla on myös monia tuhdimpia annoksia, joista löytyy vaihtoehtoja esimerkiksi monenkokoisilla vatsoilla ja mieliteoilla varustettujen ruokailijoiden tyytyväistyttämiseen. Valikoimaa piisaa rouheasta hodarista falafel-pitaan. Maistuvaisia tuotteita on myös juomarintamalla, sillä valikoimaan on saatu mm. hyviä roseviinejä hinnoiteltuna asiakasystävälliseen hintaan pulloittain. Pyynikin Käsityöläispanimon maltaiset ovat tuttuun tapaan osana laajahkoa olutvalikoimaa.

Kivi Groovaa perjantaisin klo 17-20
3.7. / 10.7. / 17.7. / 24.7. / 31.7.

Teksti ja kuvat: Ronja Honko, Lifestyle Media Oy

kivi lohipasta kohokohdatKOTISIVUT RAVINTOLAESITTELY