La Fiesta

Klikkaa kuvat suuremmiksi

Huippusuositut Dining in dark -illat tekivät paluun Kalevan meksikolaisravintola La Fiestassa.

Normaalisti ravintola ammentaa tunnelmansa ja à la carte -listansa maut Meksikosta. Pikkujoulukauden aikana ravintolan kabinetissa pimenee ja salaperäinen pimeyden huntu valtaa tilan.

Ravintolan pääsali on iltoina normaalisti käytössä.

– Pimeässä syöminen on paitsi erikoisella tavalla kutkuttavaa, se saa myös aistit heräämään makuaistia myöten. Neljän ruokalajin menu on arvoitus niin kauan, kunnes saat ravintolasta poistuessa menun käteesi. Juomat tilataan ennen kuin astutaan pimeyteen, ja lisätäydennystä saa luonnollisesti pitkin iltaa, kerrotaan ravintolasta.

beajolais-viini

Vaihtoehtoinen oheisohjelma pikkujouluille La Fiestassa

Pikkujoulut kaipaavat yleensä aina jotain pientä erikoista, jotta juhlista tulisi ikimuistettavat.

Viinitasting Erilaiset ohjatut viinitastingit, esim: vanha maailma vs. uusi maailma, rypäle tasting tai maa tasting voidaan järjestää alkaen 30e/hlö . Kuohuviini tasting onnistuu alk. 35/hlö ja samppanja tasting alk. 45e/hlö. (Miniveloitus on kymmeneltä henkilöltä.)

Pimeässä syömisen ideana on päästä käyttämään tehokkaammin maku-, haju- ja tuntoaisteja. Tällaisesta ruokailutavasta on maailmalla tunnettuja muun muassa Yhdysvalloissa Opaque Restaurant ja Kanadassa O.NOIR ravintolat. Huikean ilmiön jalansija on vahvistunut viime vuosina myös Suomessa.

Dining in the Darkin jälkeen on mahdollisuus jäädä viettämään iltaa  La Fiestaan, joka on auki pe-la 24.00 asti.

Tilaisuuksia järjestetään kysynnän mukaan.  Teemaillan voi varata yksityistilaisuutena yli 10 hlön ryhmille ja se on loistava ohjelmanumero myös vaikkapa polttareihin, kertoo ravintoloitsija Petri Löppönen.

 

Huom! Tilaisuuden toteutuminen vaatii min. 10 hlön osallistumista

Teksti ja kuvat: Lifestyle Media Oy, Juttua muokannut Toni Honko 5.10.2016

VINKKI! Pikkujouluihin tai vaikka synttäreihin ei tarvitse enää sijoittaa pientä omaisuutta.

La Fiestan  pikkujoulumenujen joukosta löytyy nimittäin ”rotwalliruokaa” meksikolaisen streetfoodin muodossa. Kolmen ruokalajin menu huipentuu tietysti churroihin ja koko lysti kustantaa vain 20 euroa herkuttelijaa kohden.

Tutustu La Fiestan menuvaihtoehtoihin

Fajitas-annoskokonaisuus sisältää pääraaka-aineena valinnan mukaan joko pariloitua härkää, kanaa tai kasviksia.

KOTISIVUT RAVINTOLAESITTELY

LUE MYÖS

LA 24.3. | WWF:n Earth Hour kannustaa jälleen ilmastotekoihin ruokalautasella

WWF:n Earth Houria, maailman suurinta ilmastotapahtumaa, vietetään lauantaina 24.3. kello 20.30–21.30. Tapahtumassa näytetään maailmanlaajuinen valomerkki ilmaston puolesta sammuttamalla turhat valot tunniksi. Suomessa kannustetaan Earth...

La Fiestan keittiössä ammutaan kovilla suomenmestaruustasolla – varaudu valtaisaan vegaanivalikoimaan liha-annoksista tinkimättä

Ampumista antaumuksella harrastava keittiömestari Anna-Katriina Salomaa on tehokas, tarkka ja nopea. La Fiestan keittiössä onkin kovat piipussa etenkin meksikolaisen vegaaniruoan ampumaosuuksilla. Pari vuotta sitten La Fiestaan...

La Fiestassa kokataan vegaaniruokaa ja klassikkoja meksikolaisella twistillä

La Fiestan keittiössä kokataan ehdoin meksikolaisin maustein ja mauin. Listalla on niin jaettavaksi sopivia pikkusyötäviä, linjakkaita pääruoka-annoksia kuin myös krouvia rotwalliruokaa, jota voi haukkailla...