Trattorian suosituimmassa pizzassa, Diavolassa, on Calabro-salamia, pancettaa, marinoitua tomaattia, chili-valkosipuliöljyä, Trattorian tomaattisalsaa, juustoa ja rucolaa. Ja sopivasti potkua!

Tammerin ravintola Trattoria Tammerin puiston italialaistunnelmassa pizzoilla on kova menekki. Erityisesti salaminen ja pikkupotkuisan tomaattisalsainen Diavola on noussut pizzamielisten suosikiksi. Mikä on sen salaisuus?

– Diavolan suosion salaisuus on varmaankin hyvä salami ja omatekoinen tomaattisalsa, jossa on sopivasti potkua, keittiöpäällikkö Eeva Heino tuumaa hymyillen.

Trattorian listalla on neljä pizzaa ja lisäksi vaihtuvat lounaspizzat. Koska ravintola tarjoaa italialaisantimia laajasti, ei à la carte -listan pizzavalikoimaa ole haluttu venyttää neljää tarkkaan harkittua yksilöä pitemmäksi. Lounaspizzoilla saadaan sitten vaihtelua niin kanta-asiakkaille kuin keittiöväellekin.

– Maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin on lounaalla tarjolla listan ulkopuolisia pizzoja. Niissä on mahdollista kehitellä uusia yhdistelmiä ja käyttää esimerkiksi kalaa enemmän.

Trattoria Tammerin puisto
Satakunnankatu 13
Tampere

 Hotellit läheisyydessä

Keittiöpäällikkö Eeva Heino