Dabbalin riistamenu tuo syksyn villit ja muhevat maut lautasille erityisen runsaina. Teemaviikkojen menulla tulee temmeltämään niin hirvi kuin siivekäs sorsakin.
– Halusimme tuoda syksyyn jotain erityistä. Sorsat ovatkin jo saapuneet ravintolaan, mutta hirveä vielä odotetaan, ravintolapäällikkö Susan Sorma kertoo hymyillen.
Hienot raaka-aineet saapuvat ravintolaan suoraan Lapista tutuilta toimittajilta.
Lapissa on perinteisesti valmistettu ruokaa avotulella, mikä on saatu tavallaan siirrettyä myös Dabbaliin, sillä keittiön sydän on Mibrasa-puuhiiligrilli. Myös riistamenussa maistuu avotulella grillaamisen aromi.
RIISTAMENU
Alkuun:
Hirvipastramia, pikkelöityä suppilovahveroa ja mustikkaa, rapeaa sipulia ja metsäsienimajoneesiaKeskelle:
Paistettua sorsanrintaa, katajanmarjakastiketta, haudutettua punakaalia ja karamellisoitua omenapyreetäLopuksi:
Tyrniä ja suklaataHintaan 48€/ hlö.
Teksti: Ronja Honko, Lifestyle Media Oy
KOTISIVUT RAVINTOLAESITTELY