hirvi2Dabbalin riistamenu tuo syksyn villit ja muhevat maut lautasille erityisen runsaina. Teemaviikkojen menulla tulee temmeltämään niin hirvi kuin siivekäs sorsakin.

– Halusimme tuoda syksyyn jotain erityistä. Sorsat ovatkin jo saapuneet ravintolaan, mutta hirveä vielä odotetaan, ravintolapäällikkö Susan Sorma kertoo hymyillen.

Hienot raaka-aineet saapuvat ravintolaan suoraan Lapista tutuilta toimittajilta.

Lapissa on perinteisesti valmistettu ruokaa avotulella, mikä on saatu tavallaan siirrettyä myös Dabbaliin, sillä keittiön sydän on Mibrasa-puuhiiligrilli. Myös riistamenussa maistuu avotulella grillaamisen aromi.

RIISTAMENU

Alkuun:
Hirvipastramia, pikkelöityä suppilovahveroa ja mustikkaa, rapeaa sipulia ja metsäsienimajoneesia

Keskelle:
Paistettua sorsanrintaa, katajanmarjakastiketta, haudutettua punakaalia ja karamellisoitua omenapyreetä

Lopuksi:
Tyrniä ja suklaata

Hintaan 48€/ hlö.

Teksti: Ronja Honko, Lifestyle Media Oy
ravintola dabbal
KOTISIVUT RAVINTOLAESITTELY