Club Harha on ällistyttänyt, viihdyttänyt ja ihmetyttänyt yhtäjaksoisesti vuodesta 2011 ja on Suomen kaikkien aikojen pitkäaikaisin ja laadukkain taikuriklubi. Harhassa on esiintynyt taikureita ympäri maailmaa ja tietenkin kaikki Suomen taikamaailman huiput.

Lokakuun Harhassa esiintyy komediataikuri Joni Pakanen. Joni on pitkän linjan ammattilainen, ja ollut taikuuden kentällä monessa mukana. Jonilla on lukuisia teatteriesiintymisiä takanaan ja Joni mm. kadotti Haloo Helsinki –yhtyeen keikkatauolle. Jonin showssa nauretaan ja hämmästellään, ja Jonin improvisaatiotaitojen myötä jokainen show on varmasti uniikki.

Korttiartisti Raimo Lusma luo ikimuistoisia, yhteisiä hetkiä pelikorteilla. Korttiartisti ei mielestään tee taikuutta, vaan hän taiteilee työvälineillään, mutta yleisö varmasti kokee esityksen hyvin taianomaisena. Raimon taidoilla syntyy ihmeellisiä korttitemppuja ja häkellyttävää mentalismia.

Jose Ahonen on Suomen ainoita ammattimentalisteja ja kerännyt videoillaan yli 30 miljoonaa katselua YouTubessa. Jose kutkuttaa suggestioillaan ja ajatustenluvullaan ja ällistyttää paatuneimmankin skeptikon. Esitys on viihdyttävä ja leikkisä matka mielikuvituksen syövereihin.

Johannes Malkamäki erikoistuu stand up mentalismiin, jossa temppuihin punotaan mukaan aimo annos huumoria. Ihmeet tarjoillaan hauskan charmin saattelemana. Johannes on sulava psykologisen taikuuden herrasmies ja taikuus tuntuu tapahtuvan vaivattomasti, miltei itsestään.

Club Harhan mystisen tunnelman kruunaa bursleskitaiteilija Arabellum.

Iltoja isännöivät Jose Ahonen ja Johannes Malkamäki

Liput tulevat ennakkomyyntiin Teerenpelin tiskille 16.10. klo 12:00, hintaan 15€/12€

 Seuraava Club Harha 2.12.2017 

Tapahtuma


Club Harha: Jose Ahonen

Päivä: la 21.10.
Aika: 19:00
Hintaluokka: 15€/12€
Tapahtuman kotisivut:http://teerenpeli.com

Tapahtumapaikka


Teerenpeli Tampere
Teerenpeli Tampere
Hämeenkatu 25
Tampere
 Hotellit läheisyydessä