Frans & Marien keittiötiimi on suunnitellut asiakkailleen keväpurtavaksi luomulihaisen karitsaburgerin. Purilaiseen voi käydä haukkaamassa rennosti kiinni vaikkapa oluen kanssa tai viinilasillisen kaverina.
Burgerin pääroolissa poseeraava karitsanjauhelihapihvi tehdään itse Tammisen luomukaritsanlihasta ja myös purilaisen kätköistä löytyvät kastikkeet ovat keittiön omaa käsialaa.
– Esimerkiksi kolme tuntia keiteltävän chilikastikkeen on kehittänyt yksi kokeistamme, Ilkka Vikström. Tomaattinen, makea ja miedosti tulinen kastike sopii hyvin yhteen minttuisen kurkku-crème fraîchen kanssa, keittiömestari Mikko Lemmetty kuvailee.
Rievä taas leivotaan paikallisella Royal Bakerylla varta vasten Frans & Marien keittiöön. Sitä ei siis mistään muualta saa.
Teksti ja kuvat: Ronja Honko, Lifestyle Media Oy