santa-cruz-keikat-tampere

Chilifest levittäytyy tänä vuonna keskustorin lisäksi Yo-talolle, jossa järjestetään Chilirock. Chilirockissa lavalle nousee Santa Cruz, Amendfoil, Constantine ja Peekaboo.

Chilifest Finland 2014 järjestetään 15.-17.8. Juhlavuottaan viettävä tapahtuma levittäytyy tuttuun tapaan Tampereen Keskustorin lisäksi myös uuteen Kirjastotalon puistoon. Chilituotteiden ja -ruokien lisäksi löydät tapahtumasta asiantuntijoiden vinkit chilin käytöstä ruoanlaitossa sekä kaikenlaista grillaamiseen liittyvää. Festivaalin toinen pääteema BBQ on tänä vuonna entistä vahvemmin esillä!

Chilifest Finland on koko perheelle tarkoitettu maksuton tapahtuma ja vahvojen makujen sanansaattaja. Tarkoituksena on jakaa chilitietoutta ja ruoanlaittovinkkejä sekä maistella herkullisia ruokia ja pitää hauskaa porukalla. Tarjolla on chilejä, ruokia ja chilituotteita miedoista aina maailman tulisimpiin asti.

speakeasy-siipiannos1Myös tänä vuonna festivaalin -ohjelmaan kuuluu jo perinteiseksi tullut chilinsyönnin MM-kilpailu. Lisäksi nyt kilpaillaan Suomen parhaasta chili con carne –reseptistä ja siipiensyönnin SM-tittelistä.

Tapahtuman kotisivut

www.chilifest.fi

VINKKI! Kanansiipiä Tampereen Siperiassa