Supersuosittu yhdysvaltalainen teatteri-ilmiö Blue Man Group saapuu syyskuussa maailmankiertueellaan ensimmäistä kertaa Suomeen.

Tampereella ja Helsingissä esiintyvä Blue Man Group tunnetaan kolmen sinisen ja kaljun miehen muodostamasta triosta, joka saa yleisönsä nauramaan, juhlimaan ja riemuitsemaan kanssaan. Palkituissa esityksissään musiikkia, komediaa ja sanatonta viestintää taitavasti yhdistelevän Blue Man Groupin vetoavat monenikäisiin ihmisiin ja ne ovat keränneet jo yli 35 miljoonaa katsojaa.

Syksyn The Blue Man Group World Tour –esityksissä nähdään sekä Blue Man Group-klassikoita että aivan uutta sisältöä. New Yorkin Astor Place –teatterissa alkunsa vuonna 1991 saanut Blue Man Group on vuosien saatossa kasvanut maailmanlaajuiseksi teatteri-ilmiöksi, joka tunnetaan palkituista esityksistään ja ikonisista hahmoistaan.

– Olemme aivan innoissamme, että pääsemme ensimmäistä kertaa Suomeen tulevalla Blue Man Group 2019 -maailmankiertueellamme. Koska Blue Men Group –esityksissä ei puhuta, voivat kaikki ikäryhmät, kulttuurit ja kansallisuudet nauttia kokemuksesta, kommentoi Blue Man Groupin toimitusjohtaja Benoit Mathieu. Blue Man Groupin perustajajäseniin kuuluva Chris Wink on yhtälailla innoissaan:

– Emme olisi ikinä osanneet kuvitella mihin kaikkialle luomamme viaton ja utelias hahmo nimeltä Blue Man meidät johtaisi. Meille on iso kunnia päästä jakamaan show myös suomalaisyleisön kanssa.

Blue Man Group on jatkuvasti edistänyt ja kehittänyt uusia tapoja ilmaisulleen ja se on myötävaikuttanut useisiin elokuva- ja tv-tuotantoihin ja julkaissut useita albumeita sekä oman kirjan. Ryhmän rock-konserttiparodiaa ”Megastar World Tour” esitettiin areenoilla ympäri maailmaa.

ESITYKSET:

Tampere-Talo, Tampere
La 14.9. Klo 16, Ruokailu 17-19
La 14.9. Klo 19, Ruokailu 17-19
Su 15.9. Klo 13
Su 15.9. Klo 17
Ma 16.9. Klo 18

Hartwall Arena, Helsinki:
To 19.9. Klo 20.00
Pe 20.9. Klo 19.00
La 21.9. Klo 15.00 Ja 19.00
Su 22.9. Klo 14.00

 

Tapahtuma


The Blue Man Group

 la 14.9.
 16:00
 Hintaluokka: 59/69/79/89/99 € 
 Tapahtuma verkossa

Tapahtumapaikka


Tampere-talo

Tampere-talo
 Yliopistonkatu 55
Tampere

 Hotellit läheisyydessä


Täydellinen Tampere-talo kokemus

Täydennä ravintola- ja majoituselämyksillä

HOTELLIT TAMPERE-TALON LÄHEISYYDESSÄ

Ravintoloita lähellä Tampere-taloa

Ravintola Tuhto | 0m
Tampere-talon ravintola Tuhto on perinteistä ja paikallisuudesta ammentava, maku edellä menevä oman rahan ravintola.

Ravintola Sasor | 100m
Sasor on hyvään palveluun ja selkeisiin skandimakuihin panostava illallisravintola Sorsapuiston laidalla Tampere-talon kulmilla.

ravintola dabbalRavintola Dabbal | 200m
Pohjoisen maut Tampereella. Konstailematonta lappilaista ruokaa ja tunnelmaa.

Hella ja Huone | 200m
Hella & Huone on tasokas, selkeälinjainen ja persoonallinen illallisravintola, joka on saanut myös maanlaajuista tunnustusta ja kiitosta.

Hotelli lähellä Tampere-taloa

lapland-hotel-oulu-twin-room-800x600Lapland Hotel Tampere
Lapin lumoa ja tunnelmaa aivan Tampere-talon, Telakan ja Pakkahuoneen läheisyydessä.

dream-hotelli-tampereDream Hotel & Hostel Tampere
”Persoonallinen, hyvä hinnan ja laadun suhde.” Kahden hengen huoneita omalla kylpyhuoneella.

Kaikki hotellit Tampere-talon läheisyydessä