Tampereen hotellikapasiteetti helisee jättimäiseksi kasvaneen tapahtuman myötä. Pohjoismaiden suurimman hiphop-festivaalin lippuja on vielä saatavilla, mutta kaupungin suosituimmat hotellit pullistelevat jo. Myös Suomirockin ikiliikkuja, Popeda on täyttämässä kaupungin hotellivierailla ja nousee kotikaupunkinsa Tampereen Ratinan stadionille lauantaina 4.8.2018.

Esimerkiksi maailman kattavimmassa hotellivarausjärjestelmässä, Booking.comissa on vapaita huoneita Tampereella tällä hetkellä enää 10 majoituspaikassa, kun seuraavana viikonloppuna vastaavana ajankohtana niitä on 33. Porissa tilanne on vielä hurjempi, sillä Pori Jazz -lauantaina hotelleista on varattu jo 90% ja halvin hotellihuone keskustahotellissa näyttää maksavan 444€ yö.

TOIMI AJOISSA! Hotellihuoneiden määrä vähenee kovaan tahtiin ja hinnat nousevat festivaalien lähestyessä. Vapaita hotellihuoneita löydät vielä: Booking.com

Tampereen Ratinassa 17.-18. elokuuta järjestettävän Blockfestin artistikatraaseen on julkistettu kuuluvaksi mm. Post Malone (US), Lil Pumpin (US), $uicideboy$ (US), pitkän linjan yhdysvaltalaislegenda Juicy J sekä tietysti Cheek.

Suomen menestynein rap-artisti Cheek on kulkenut Blockfestin kanssa pitkän matkan. Blockfest on nimittäin ainoa festivaali, jossa Cheek on esiintynyt tapahtuman jokaisena järjestysvuotena. Vuosien varrella tähdeltä on nähty useita erikoistempauksia tapahtumassa (mm. tuhansien eurojen jakaminen yleisölle 2011, vastine Paavo Arhinmäelle 2013, paluu keikkalavoille 2015). Nyt vuorossa on yhden aikakauden päätös: jäähyväiset festarilavoille Blockfesteilla. Tätä seuraa enää jo loppuunmyydyt Lahden Mäkimontun konsertit. Eilen ensi-iltansa sai puolestaan Cheekistä kertova elokuva ”Veljeni vartija”.

Juicy J on onnistunut ihailtavalla uusiutumiskyvyllään pitämään uransa relevanttina jo yli 25 vuoden ajan. Hän oli perustamassa Memphisissä syntynyttä Three 6 Mafia -kollektiivia, josta tuli lopulta vuonna 2006 ensimmäinen Oscar-palkinnon voittanut hiphop-yhtye ja jonka suuri yleisö tuntee myös kaksinkertaista platinaa myyneestä Stay Fly -hitistä. Sittemmin hän on keskittynyt soolouraansa, joka on poikinut neljä pitkäsoittoa, lukemattomia mixtapeja sekä kovan profiilin yhteistöitä A$AP Rockysta Katy Perryyn. Juicy J esiintyy Blockfesteilla samana päivänä kuin $uicideboy$-kaksikko, joka puolestaan on tuottanut ”Juicemanin” viimeisimmät julkaisut.

Samassa yhteydessä Blockfestin esiintyjäkattaukseen liittyvät kolmessa eri kategoriassa Emma-ehdokkaana oleva Evelina sekä ensimmäisillä omilla Blockfest-keikoillaan nähtävät Adi L Hasla, IBE ja SONNY. Lisää huippukiinnityksiä niin Suomesta kuin ulkomailtakin on luvassa tuttuun tyyliin kevään mittaan.

Lippuja tapahtumaan saa Ticketmasterista.