trattoriaSolo Sokos Hotel Tammerin ravintola Trattoriassa ja Vihtorin kirjastossa hemmotellaan hyvän ruuan ystäviä muhkeilla blineillä 12.–31.1.2015. Keskitalven klassikot valmistetaan perinteiseen tapaan rapeiksi ja ne tarjoillaan aina smetanan ja salottisipulin kera.

– Lisukkeeksi on mahdollista valita joko siian- ja kirjolohenmätiä tai kylmäsavustettua poron paistia. Blinit ovat täyttäviä, joten ne karkottavat isommankin nälän. Tarkoin valikoidut kuohuviinit viimeistelevät herkullisen makuelämyksen, kertoo keittiöpäällikkö Tom Lindqvist.

Bliniviikot toteutetaan nyt toista kertaa Trattoriassa ja ensimmäistä kertaa Vihtorin kirjastossa. Myös Ilveksessä ravintola Masuunissa on saatavilla bliniä.

Trattorian ja Vihtorin kirjaston Bliniviikot:
Siian- ja kirjolohenmätiä, sipulia ja smetanaa 19 €.
Kylmäsavustettua poron paistia, sipulia ja smetanaa 19 €.

Trattorian ja Vihtorin Kirjaston kotisivut:

Trattoria

Vihtorin Kirjasto

vihtorin-kirjasto-ravintola1