LePot, grillaus

le-pot-terassi-gillaustaPäivitetty  6.8.2014

Bistro LePot on kesäisillä fiiliksillä. Possuperjantait ovat vaihtuneet grillailuun aurinkoisella ja leppoisalla terassilla. Grilli kuumenee perjantaisin 16-20 ja lauantaisin klo 14-20.

– Meillä grillataan vaihtelevia lihoja, vaikka mitä. Tänään on possunniskaa ja karitsanpaahtopaistia. Voi olla, että myöhemmin tulee jotain muutakin kuin lihaa.

Lisukkeita voi ammentaa lautaselleen grillauspisteen vierestä. Tarjolla on mm. pari ruokaisaa salaattia ja perunoita.

Sateella ei sisukkainkaan kokki grillaa, joten grilli-illoissa on säävaraus.

Grillailusetin hinta on 20 euroa.

Teksti ja kuvat: Lifestyle Media Oy

Päivitetty uusintanosto 6.8. tapahtuman lähestyessä. Kohokohdat.fi-asiakkaiden tapahtumat saavat parhaan näkyvyyden verkkopalvelussamme.

LePot, lisukkeet

KOTISIVUT RAVINTOLAESITTELY

LUE MYÖS

Uusi keittiömestari tuo karhua Bistro LePotin lautasille – Riistaviikot 6.10.-31.10.2015

Arto Rastaan Bistro LePot pamauttaa kunnon riistaviikot käyntiin 6.10-31.10. Idea riistaviikoista on saanut kipinänsä karhusta. Myyttinen mesikämmen tulee siis saapumaan tamperelaisten saataville muiden riistaisten makujen...

Vielä kerran tänä kesänä: Grilli ja savustusuuni kuumenevat Bistro LePotin terassilla

  Bistro LePot pistää grillin kuumaksi! BBQ-perjantaisin tiristetään vaihtuvia lihaisia herkkuja possusta ja karitsasta kalkkunaan. Paikalla on myös Kylmäsavukeisari suoraan savustusuunista tarjolle taikomine eväkkäine antimineen. Sekä grilli...

Bistro LePot alkaa tarjota ekologisia ja edullisia Leftover lunch -annoksia

Hävikki on ravintolassa surullinen mutta väistämätön tosiasia. Hyvää ruokaa menee hukkaan väkisinkin. Mutta nyt ravintoloitsija Arto Rastas on keksinyt hyödyntää Bistro LePotissa edelliseltä päivältä jääneen lounasruoan sekä asiakkaiden, ravintolan että luonnon eduksi.