Berthan kapyysissä iloinen miehistö odottaa.
Berthan iloinen miehistö kapyysissä.

Bertha LineKulinaristinen risteily

Bertha lähtee asiakkaineen jo perinteeksi muodostuneeseen tapaan yllätykselliselle makuturneelle. Tällä kertaa seilataan ruotsinlaivatyyliin Välimeren aalloilla.

M/S Berthan risteilyisäntä Åku seremoniamestaroi vieraat bingon, karaoketanssien ja pallomeren ohi suoraan voileipäpöydän saloihin. Ensimmäinen satama on Kyproksella, jonka vesiltä keinutellaan Libanonin rannikon kautta Kreetalle. Sieltä paatti puskee aaltojen halki Sisilian ja Marokon kautta länteen, lipuen Korsikan ja Sardinian välistä ja ankkuroituen lopulta Barcelonan satamaan.

Reissun luvataan sisältävän loistavia juomia, pelastusharjoituksen, kevyttä keinuntaa, karaokea, bingoa, discoa ja päivätansseja…hauskoja kuulutuksia unohtamatta! Kaikkia jännittää, hukkuuko maihinnousukortti ja kuka saa luvan istua kapteenin pöydässä. Ohjelmallisesta osuudesta vastaavat huikeat risteilyartistit Aku Sajakorpi ja Janne Viitaniemi.

Tikettejä on myyty kosolti ja viikonloppuna Berthan laiva on täynnä, mutta ti 28.1., ke 29.1. ja to 30.1. on vielä risteilypaikkoja jäljellä! Laiva irtoaa satamasta klo 19 ja menu maksaa 95€ sisältäen sekä annoskokonaisuuden että juomapaketin.

Risteily on tunnetusti suosittu, joten piletit paattiin kannattaa lunastaa pian suoraan Berthasta!

KOTISIVUT RAVINTOLAESITTELY

LUE MYÖS

Ravintola LiV

50 Parasta Ravintolaa -listalla Tampereen seudulta seitsemän ravintolaa – mukana kaksi uutta nousijaa

50:n parhaan listalle ylsi Tampereen seudulta 7 ravintolaa, kolme enemmän kuin viime vuonna. Tampereen parhaat ravintolat ovat Kajo 18, Huber 28, Hella ja Huone 33, LiV 41, Bertha 42, Apaja 46 ja Kangasalta Paakari, 49.

Berthan Kirsi Seppänen on Suomen Paras Sommelier 2021 – Kultaa ja pronssia Tampereelle

Ravinteli Berthan saliosaaja Kirsi Seppänen taituroi tiensä The Best Sommelier of Finland 2021 sponsored by Wines of Germany -kilpailun voittoon. Suomen Paras Sommelier -kisan...

”Better than sex”-risottokoulu, huippukokkien kotiruokaa, leipäjuurta, ravintola-annoksia marketista – Ravintolat ideoivat uusia herkullisia keinoja...

Moni ravintolatiimi on operoinut kekseliäitä noutoruokakeinoja koronakriisin keskellä. Ruoan tyylilajikin on saattanut vaihtua täysin. Nyt mennään poikkeuksellisin ja kenties rouheammin antimin, mutta mausta ja...