Koti TEEMANA Tapas

TEEMANA: tapas

Tapas Bar & Sidreria Inez toi espanjalaiset sidra naturalit Tampereelle jo yli 12 vuotta sitten. Vaikka juomapuolella Inez nostattaa...
Salud on tunnettu erityisesti runsaan lihaisista pihviantimistaan, mutta hellekeleillä ennen illan viileyttä ja tuhdimman nälän heräämistä maistuvat ehkä parhaiten...
Tamperradan pintxokisa oli tänä vuonna etenkin yleisöäänestyksen osalta erityisen tiukkaa makujen taistoa aina loppumetreille asti! Ennätykselliset 62 ravintolaa kilpaili...
Viime vuonna Salud piti paella-viikot, joiden suosio oli suunnaton. Siitä saakka paellaa on toivottu palaavaksi liki päivittäin. Keittiöpäällikkö Tomi Schulze...
Tapas Bar & Sidreria Inez toi espanjalaiset sidra naturalit sekä tasokkaat tapakset modernisti ja tyylikkäästi Tampereelle jo likimain vuosikymmen...
Tamperradan pintxokisa nautiskeltiin ennätyksellisissä tunnelmissa, kun hulppeat 54 ravintolaa kilpaili annoksellaan mittavan yleisön sekä tuomariston suosiosta. Tuomaristo valitsi gastronomisesti...
Tamperradan mittavaksi makukarkeloksi kasvanut pintxo-kilpailu pärähtää käyntiin jo viidettä kertaa ja ennätyksellisen 54:n ravintolan voimin. Kokkeja entistä huimempiin suorituksiin on...
Bodega Salud täyttää tänä vuonna jo 45 vuotta. Juhlavuoden klassikkoannoskarkeloiden kautta taloon on kotiutunut myös Heikki Kärkkäinen, joka on...
Tapas Bar & Sidreria Inez on tuonut maurilais-espanjalaisen lounaansa takaisin. Kovasti kaivattu rehevän mausteinen, kasvisvoittoinen lounas tulee pyörimään läpi...
Ruokaturismi on vallitseva trendi maailmalla tällä hetkellä. Michelin-tähdillä mitattuna Espanjan rannikkokaupungissa San Sebastianissa on eniten Michelin-ravintoloita väkilukuun suhteutettuna. Euroopan kaupungeista...
Tapakset tärähtävät Hämeenkadulle heinäkuussa, kun Barcelonassa asuva suomalainen kovan luokan kokki Jani Paasikoski, 4 Cateringissa työskentelevä Chef Rôtisseur Jani...
Tapas Bar Inez hemmottelee runsastuneen tapasvalikoimansa maistelijoiden lisäksi erityisesti mallasherkkusuita, sillä juomavalikoimaan on suhahtanut espanjalainen pienpanimo-olut poikineen. Hanojakin tuli niiden myötä pari lisää. Parista valutellaan tuoppeihin espanjalaisia uuden polven käsityöläisoluita.

MAINOKSET



Ravintolat Tampere – Dabbal Kitchen & Bar



Ravintola kassajärjestelmä