Koti TEEMANA Riista

TEEMANA: Riista

Tiiliholvi riehaantui riistaisen villeistä raaka-aineista. Pietari Parkkosen johtama uudistunut keittiötiimi on laatinut annoskimaraan mm. oodin silakalle sekä tyrnille. Raaka-ainerakkautta...
Viime vuonna Masuunin otsoiset riistaviikot olivat menestys. Tälle syksylle keittiömestari Jani Salmela on viritellyt annoksiin entistä mielenkiintoisempia menujuonikuvioita...
Tiiliholvi vie riistaruoan astetta jännittävämmälle tasolle, sillä ravintolan riistaviikko on tänä syksynä täysin yllätysmenumuotoinen. Sen verran metsäisiä salaisuuden verhoja raotetaan,...
Mylläreissä vietetään parhaillaan riistaviikkoja. Tarjolla on metsäisiä makuja villisiasta hirveen, hirvestä poroon ja sorsasta jänikseen. Annokset vaihtelevat vähän sen mukaan, millaisia eriä mielenkiintoisia raaka-aineita ravintolaan löytyykään.

MAINOKSET



Ravintolat Tampere – Dabbal Kitchen & Bar



Ravintola kassajärjestelmä