Koti TEEMANA Ravintola

TEEMANA: Ravintola

Marusekin uusi lista on täynnä yllätyksellisiä annoksia, joissa näkyy paitsi moderni japanilaisuus myös ennakkoluuloton kiepaus maailman eri keittiöihin. Etanapannusta paljastuukin sinisimpukoita, sushista rapusalaattitäytettä ja itämaisesta liemestä pelmenimäisiä nyyttejä. Myös lähivesien eväkkäät ovat uiskennelleet listalle: Marusekin keittiössä kokataan nykyään niin muikkua kuin silakkaakin.
Kangasalan tuore ravintola Pepper on rento ja mutkaton ruokapaikka sekä baari.
Tamperelaissyntyinen Suomen ykköskeittiömestari Hans Välimäki paljasti Pirkanmaan Yrittäjä -lehden haastattelussa tamperelaiset lempiravintolansa.

MAINOKSET



Ravintolat Tampere – Dabbal Kitchen & Bar



Ravintola kassajärjestelmä