MAINOS
Koti TEEMANA Ranskalainen

TEEMANA: Ranskalainen

Wistub Alsace on uudistanut ruokalistansa talviseksi. Viimaisesta kylmästä lämpimään ravintolaan houkuttaa erityisesti kuuma, syötävässä taikinakuoressa tarjottava lihapata.
Wistub Alsace on uudistanut ruokalistansa talviseksi. Viimaisesta kylmästä lämpimään ravintolaan houkuttaa erityisesti kuuma, syötävässä taikinakuoressa tarjottava lihapata.
Tätä on odotettu! 4 Vuodenaikaa on avannut ravintolan kylkeen komian kylmätiskin, jossa myydään muhevia tuoremakkaroita. Myös pateita, terriinejä ja muita herkkuja on tarjolla.
Perusmakuja, perinteisiä annoksia, rehtiä ruokaa. Se on se juttu LePot-bistrossa, joka on Arto Rastaan uusin, suurin ja rennoin ravintola.
Huippukokki Arto Rastas avaa uuden, rennon maalaisranskalaisen ravintolan Tampereelle. Tullikamarin naapuriin marraskuun alussa 2.11 avattava Bistro LePot tulee olemaan auki sekä lounasaikaan että illalla.
Syksy on ehkä alsacelaisen keittiön ominta aikaa. Runsaan täyteläiset ja lihaisat maut tuovat lämpöä syksyn viimoista höyryävien patojen ääreen houkuttautuneille. Wistub Alsacen uusi syyslista onkin täynnä muhevia makuja.
KOTISIVUT RAVINTOLAESITTELY Huippukokki Arto Rastas on avaamassa uutta, maalaisranskalaisen rentoa ravintolaa Tampereelle. Henkilökuntaa etsitään jo niin tarjoilijoiden, kokkien, saliapulaisten kuin...
Food is Art -lähiruokatempaus Pellolta Pöytään jyrää vauhdilla ravintoloiden ruokalistoilla! Hella & Huone hellii asiakkaitaan 6:n ruokalajin menulla ja maailmalla unelmaansa toteuttavien suomalaistuottajien viineillä.
Monet ravintolat pistävät kesän ajaksi lounaansa tauolle, mutta onneksi juuri listansa uudistanut Wistub Alsace tarjoaa lounasta läpi koko kesän. Suojaisalla ravintolan ulkoterassilla kelpaa nimittäin nautiskella ranskalaisittain suvisen Laukontorin vilinää fiilistellen.

MAINOKSET



Ravintolat Tampere – Dabbal Kitchen & Bar



Ravintola kassajärjestelmä