Koti TEEMANA Olutravintolat

TEEMANA: Olutravintolat

Panimoravintola Plevna on startannut kesän terassikauden vaaleiden vehnäoluiden ja raikkaan siman virratessa. Ulkosalla voi myös ruokailla ja siihen uusi kesämenu tarjoaa juuri terassilla nautittaviksi sopivia annoksia niin suureen kuin pienempäänkin nälän näverrykseen.
Panimoravintola Plevna on startannut kevään raikkaissa merkeissä niin olut- kuin annostarjontansakin tiimoilta. Tänä vuonna maisteltavaksi saadaan kokonainen vehnäolut-trilogia ja maistellaan uudistetun listan annoksia.
Vesa Salminen Juomatalo Pikkulinnusta tulee pitämään Panimoravintola Plevnaan mielenkiintoisen tastingin 20.3. klo 18
Plevan uutta olutta saa pian napata kauppareissulla ruokakärryynsä. Niin sanotusti pohjoismaisen yhteistyön hedelmänä syntynyt Pohjantähti Pale Ale on Koskipanimon historian ensimmäinen markettiolut.
Pyynikintorin laidalla pian 50 vuotta toimineen olutravintola Tuopin uudet kuosit kunnioittavat pubivanhusta. Ravintola valmistui ensi vuoden juhlavuoteen uudistamalla ravintolatilat vanhaa kunnioittaen, sillä kanta-asiakaskunta pitää ravintolaa lähes omana kotinaan ja siistinä kodikkaana olohuoneena.
Olutravintola Konttorista on muotoutunut viidessätoista vuodessa harvinaislaatuisen mukavahenkinen kortteliravintola aivan Tampereen keskustaan.
Pubiruoka on löytänyt O’Hara’s Freehousen asiakkaat. Arki-iltoina viihdytään pubin ytimessä lähellä baaritiskiä. Iltaisin ja viikonloppuisin haetaan myös ruokarauhaa pubin uudelta ruokapuolelta.
Maja/Talo on avannut maltaiset ovensa osoitteessa Pirkankatu 1. Paikka on perinteikäs olutravintoloiden suhteen ja nytkin erityisesti pienopanimo-oluet ovat parrasvaloissa. Reilun ja paikallissävytteisen ruoan ohella.
Norjalaisen pienpanimo Nøgne Ø:n panimomestari Kjetil Jikiun saapui Plevnaan lokakuussa Sam Viitaniemen vieraaksi. saapuu jälleen panimomestarivierailulle Panimoravintola Plevnaan.
Norjalainen pienpanimo Nøgne Ø saapuu jälleen panimomestarivierailulle Panimoravintola Plevnaan. Edellisellä kerralla Plevnassa vietettiin vuonna 2007 ainutlaatuinen Guest Brew -olutillallinen, jonka valmisti Nøgne Ø:n keittiömestari Rolf "Toa" Tore Vik yhdessä Plevnan keittiötiimin kanssa. Jälleen on herkkua luvassa niin ruoan kuin oluenkin muodossa.
Plevnassa on 10.10. alkaen tarjolla todellista herkkua katajaiselle kansalle. Panimomestari Sam Viitaniemi on nimittäin jälleen valmistanut Aleksis Kiven päiväksi ehtaa Unto Sahtia.
Otavalankadun Gastropub Nordicin antimien ääreen osaavat suunnistaa erityisesti monet hyvien pienpanimo-oluiden makuihin mieltyneet. Olutravintolan ovat hyväksi havainneet myös kaupungin olutharrastajat, jotka palkitsivat ravintolan Kultaisella Humalalla.

MAINOKSET



Ravintolat Tampere – Dabbal Kitchen & Bar



Ravintola kassajärjestelmä