Koti TEEMANA Masuuni

TEEMANA: Masuuni

Masuuni kattaa pop up -hengessä Original Sokos Hotel Villan pöydät 25.–27.3. klo 18-22.
Maineikkaat tamperelaiskokit lähtevät edustamaan Suomea upeaan Maailman Keittiömestarien Liiton (WACS) suurtapahtumaan ensi kesänä, 2.-5.7.2014. Norjan Stavangerissa järjestettävä tilaisuus kokoaa yhteen noin 1500 keittiömestaria ympäri maailmaa. Kongressin yhteydessä järjestetään komea juhlaillallinen, jonka eri ruokalajit ovat eri maiden keittiömestarien vastuulla. Suomesta matkaan lähtevät Heikki Ahopelto, Mikko Kautto, Eeva Kokko, Mika Roito sekä vielä toistaiseksi tuntematon viides keittiövelho.
Tällä viikolla Masuuni täyttää tarjolle sekä alku- että jälkiruokapöydän.
Vuodenajan sesonki näkyy tälläkin kertaa Masuunin ruuissa. Alkuruokien joukosta löytyy muun muassa kauden yhtä suurinta herkkua, blinejä, sekä kevyesti savustettua sellerikeittoa. Myös Pentti Ukkosen Kyyttövasikka tekee paluun Masuunin listalle.
Original Sokos Hotel Ilveksen ravintola Masuunin vuoden toinen ruokalista vaihtuu 31.3.2014.
Masuunin vuoden kuudes ruokalistalla komeilevat monet syksyn suosikit kuten maa-artisokka, punajuuri, ilmakuivattu porsaan luomukassler, ankka ja kuha. Aterioinnin viimeistelevät syksyisten jälkiruokien tähdet; lakka, mustikka, tyrnimarja sekä omena.
KOTISIVUT RAVINTOLAESITTELY Ravintola Masuunin vuoden viides ruokalista astui voimaan maanantaina 19.8. Seuraavien kuukausien ajan ravintolan lautasilla on runsaasti syksyn satoa,...
Sokos Hotel Ilveksen yhteydessä toimiva Takomon terassi huokuu rentoa tunnelmaa, live-musiikkia ja herkullista ruokaa.
Sokos Hotel Ilveksen yhteydessä toimiva Takomon terassi huokuu rentoa tunnelmaa, live-musiikkia ja herkullista ruokaa.

MAINOKSET



Ravintolat Tampere – Dabbal Kitchen & Bar



Ravintola kassajärjestelmä