Koti TEEMANA Maruseki

TEEMANA: Maruseki

Marusekin uusi lista on täynnä yllätyksellisiä annoksia, joissa näkyy paitsi moderni japanilaisuus myös ennakkoluuloton kiepaus maailman eri keittiöihin. Etanapannusta paljastuukin sinisimpukoita, sushista rapusalaattitäytettä ja itämaisesta liemestä pelmenimäisiä nyyttejä. Myös lähivesien eväkkäät ovat uiskennelleet listalle: Marusekin keittiössä kokataan nykyään niin muikkua kuin silakkaakin.
Marusekin uusi lista on täynnä yllätyksellisiä annoksia, joissa näkyy paitsi moderni japanilaisuus myös ennakkoluuloton kiepaus maailman eri keittiöihin. Etanapannusta paljastuukin sinisimpukoita, sushista rapusalaattitäytettä ja itämaisesta liemestä pelmenimäisiä nyyttejä. Myös lähivesien eväkkäät ovat uiskennelleet listalle: Marusekin keittiössä kokataan nykyään niin muikkua kuin silakkaakin.
Food is Art täräyttää taas pannut tulille lumoutuen tällä kertaa totaalisesti lähiraaka-aineista. Monella yhdistyksen ravintolalla on ollut jo vuosia omat pien- ja lähituottajansa, jotka toimittavat raaka-aineita ravintoloihin säännöllisesti. Nyt haluttiin kuitenkin tempaista tapahtuma, jossa läheltä tulevien tuotteiden käyttäminen tehdään näkyvämmäksi.

MAINOKSET



Ravintolat Tampere – Dabbal Kitchen & Bar



Ravintola kassajärjestelmä