Koti TEEMANA Lounas

TEEMANA: Lounas

Henriks vastaa asiakkaiden toiveisiin ja on alkanut myydä myös take away -annoksia. Laadukkaista raaka-aineista huolella valmistettu ruoka on hyvä vaihtoehto perinteiselle pikaruoalle niin työpaikkalounaaksi napattuna kuin kotona iltasella aterioitavaksi.
Henriksin tarjoilija Suvi Vainonen on lähdössä kisaamaan maaliskuussa taituroitavaan Vuoden Tarjoilija -kisaan. Aurinkoinen Suvi odottaa kisalta kokemuksia, ammattitaidon vahvistumista ja verkostoitumista.
Gastropub-perheen Tapas Bar Inez on tehnyt uuden ja perin maukkaan aluevaltauksen lounasruoan muodossa. Tarjolla on runsain vadein ja padoin jotain sellaista, mitä kaupungista ei ole vielä saanut: pohjoisafrikkalaissävytteisiä maurilais-espanjalaisia makuja.
Henriksiin on luotu lounas- ja à la carte -listojen rinnalle bistrolista, jolla on astetta krouvimpia annoksia, mutta myös kevyt salaattivaihtoehto. Uuden keittiömestari Petri Peltolan laatiman listan muhkeita makuja voi maistella helposti niin viinin kuin oluenkin kaverina.
4 Vuodenajan 4 Delin hodaribaarissa pääsee nyt haukkailemaan kunnon äijäaamiaista hot dogin muodossa. Keittiö- ja makkaramestari Darren Elmhirst tuikkaa sämpylöiden syleilyyn omatekoista makkaraa, pekonia, portobellosientä ja täydellisesti paistettua kananmunaa. Pitää miehen ja naisen tiellä!
Tampereen Naisten Pankki järjestää taidemyyntinäyttelyn ravintola Henriksissä. Myyntinäyttely on auki 15.9. saakka. Myytävät taulut on saatu lahjoituksena yksityishenkilöltä.
Tuulensuun väki eli Anu ja Sami Lappalainen tekivät jälleen omatuontijuomareissun pakettiautollaan. Tällä kertaa pyörät kääntyivät kohti Keski- ja Itä-Eurooppaa. Mukaan tarttui niin viinejä, oluita kuin panimosimaakin. Herkut ovat siemailtavissa Gastropub Tuulensuussa.
Johan tätä kerittiin odotellakin! 4 Vuodenaikaa on avannut ravintolan vieressä toimivan 4Delin kylkeen hodaribaarin. Grillissä paistuvat raakamakkarat pyöräytetään sämpylän väliin emmeineen, kyytipojaksi saa huurteisen hanaoluen.
Henriks irrottelee Rakas Tampere -tapahtuman tiimoilta pulled pork -purilaisella.
Trappist-oluet ovat maailman arvostetuimpia oluita. Nyt on erityisen otollinen aika sujauttaa suupielet Trappist-olutlasille, sillä belgialaisen Chimayn mallasjuoma virtaa Gastropub Tuulensuussa entistä vuolaammin noin kolmisen viikon ajan.
Gastropub Tuulensuussa saa nykyään lounasta. Annokset ovat erilaisia kuin listalla, mutta tyyli ja makumaisema on tuttu: rentoa mutta huolella valmistettua ruokaa mannereurooppalaisittain.
Henriksin lista on vaihtunut talviseksi. Keittiövelho Markus Rosenberg on suunnitellut viimaiseen vuodenaikaan sopivia ja sisälle herkuttelemaan houkuttelevia annoksia.

MAINOKSET



Ravintolat Tampere – Dabbal Kitchen & Bar



Ravintola kassajärjestelmä