Koti TEEMANA Bistro

TEEMANA: Bistro

Johan tätä kerittiin odotellakin! 4 Vuodenaikaa on avannut ravintolan vieressä toimivan 4Delin kylkeen hodaribaarin. Grillissä paistuvat raakamakkarat pyöräytetään sämpylän väliin emmeineen, kyytipojaksi saa huurteisen hanaoluen.
Laukontori on kesäterässä! Wistub Alsacen terassi on jälleen täydessä kukkaloistossa ja valmiina istuskeltavaksi aamupäivän auringosta lempeisiin kesäiltoihin. Juuri vaihtuneen listan annokset on valikoitu rentoon kesäkauteen sopiviksi ja torin tuotteita hyödyntäviksi.
Wistub Alsace on aloittanut uuden listansa myötä yhteistyön Tolvilan Kartanon lammastilan kanssa. Ravintolapäällikkö Hanna-Leena Oja noutaa ravintolaan luomukaritsanlihaa aivan kotinurkiltaan, Akaan Viialasta.
Pyynikintorin vanha vaakahuone täyttää tänä vuonna 100 vuotta. Sen kunniaksi Heinätorille laaditaan juhlamenu, joka on voimassa 26.3. alkaen. Ravintoloitsija Lauri Väänänen on operoinut reseptien kimpussa innoissaan.
Wistub Alsace tarjoaa maaliskuun ajan tiistaista torstaihin härkäannoksen erikoistarjoushintaan 17€
Wistub Alsace tarjoaa maaliskuun ajan tiistaista torstaihin härkäannoksen erikoistarjoushintaan 17€
Wistub Alsace tarjoaa maaliskuun ajan tiistaista torstaihin härkäannoksen erikoistarjoushintaan 17€
Haluaisitko tietää enemmän viineistä sekä viinin ja ruoan yhdistämisestä? Wistub Alsace järjestää keskiviikkona 26.2.2014 viinienmaisteluillan. Silloin maistellaan yhdessä ravintolan viinimaahantuoja Viinitalo Dégusterin edustajan opastuksella Alsacen alueen upeita ja aromikkaita viinejä.
Wistub Alsace on uudistanut ruokalistansa talviseksi. Viimaisesta kylmästä lämpimään ravintolaan houkuttaa erityisesti kuuma, syötävässä taikinakuoressa tarjottava lihapata.
Wistub Alsace on uudistanut ruokalistansa talviseksi. Viimaisesta kylmästä lämpimään ravintolaan houkuttaa erityisesti kuuma, syötävässä taikinakuoressa tarjottava lihapata.
Syksyn tummat illat tarjoavat jälleen ohjelmallisia illallisia Wistub Alsacessa. Nyt peruutuspaikkoja aikaisemmin turhaan jonottaneillakin on tilaisuus päästä tunnelmoimaan chansonien tahtiin, sillä teemailtoja järjestetään syyskaudella joka kuukauden kolmantena perjantaina.
Tätä on odotettu! 4 Vuodenaikaa on avannut ravintolan kylkeen komian kylmätiskin, jossa myydään muhevia tuoremakkaroita. Myös pateita, terriinejä ja muita herkkuja on tarjolla.

MAINOKSET



Ravintolat Tampere – Dabbal Kitchen & Bar



Ravintola kassajärjestelmä