Koti TEEMANA Bistro

TEEMANA: Bistro

Ravintola 2h+k on uudistanut listaansa astetta reilummalla kokkikädellä. Keittiöpäällikkö Matti Ollin tiimin luomat uudet annokset tarjoavat enemmän valinnanvaraa kasvis-...
Kauppahallin ravintola 4 Vuodenaikaa sai kesällä sulkeutuneen Delinsä tilalle hienon kabinettitilan, joka monipuolistaa ravintolan palvelutarjontaa. Esimerkiksi kysytty Chef's Table...
Katettu pöytä, yllätysmenu, valikoidut viinit, keittiömestari seurueelle tarjoilemassa... Kauppahallin ravintola 4 Vuodenaikaa yllättää asiakkaat sekä pöytävarausmahdollisuudella että keittiömestarin yllätysmenumauilla....
4 Vuodenaikaa messevine lihatiskeineen alkaa olla jo legendaarisen tunnettu monipuolisista raakamakkaroistaan, joita ostavat niin Kauppahallissa vierailevat asiakkaat kuin monet ravintolatkin....
Ravintola 2h+k on alkanut uudistaa annoksiaan taajempaan tahtiin sesonkeja seuraillen. Keittiöpäällikkö Matti Olli on saanut tiimiinsä nuoren ja innokkaan...
Ravintola Astorin uudistunut myöhäissyksyisen rehevä kausimenu tuo sato- ja riistakauden maut lautasille: kurpitsaa, hirveä, puolukoita. Ja Suomi 100 -menulla...
Ranskalainen gastronomia karkeloi jo kolmatta kertaa herkullisesti, kun yli 2000 keittiömestaria viidellä eri mantereella tarjoaa samanaikaisesti ranskalaista illallista asiakkailleen...
Finlaysonin Siperian tehdasmiljöössä sijaitseva Bistro & Bar Fabric on uudistanut linjaansa rohkeasti kohti rennompaa purtavaa. Nyt ravintolaan voi poiketa...
Tampereen Kauppahallin suursuosittu lounasravintola 4 Vuodenaikaa on uudenvuodenaattona poikkeuksellisesti myös ilta-aikaan tunnelmoitavissa. Ravintoloitsija Yoni Ichtertz ja tuore keittiömestari Juho...
Fabric Bar & Bistrossa on intouduttu parsasta siinä määrin, että keittiössä on laadittu lukuisia parsa-annoksia oodiksi kevään odotetuimmalle raaka-aineelle,...
Maalaishenkinen bistro Minkälainen on maalaishenkinen teatteriravintola? Se tulee olemaan maku edellä menevä ja mutkaton, lujalla ammattitaidolla palveleva ja kikkailematon. Hallituskatu...
Wistub Alsace avaa kevätkauden tuoreella parsaisella listalla ja uusilla keittiökujeilla. Ravintolan kokkikaksikko Guy Peled ja Leea Tepponen on luonut...

MAINOKSET



Ravintolat Tampere – Dabbal Kitchen & Bar



Ravintola kassajärjestelmä