Arto Rastaan näköalaravintola Periscope alkaa myydä ”karanteeniboxeja” sekä kotiin kuljetettuna että noudettuna.

Arto Rastaan näköalaravintola Periscope alkaa myydä ”karanteeniboxeja” kotiinkuljetuksella. Käsintehtyä ja laadukasta ruokaa aletaan toimittaa suoraan koteihin perjantaina 27.3. Vaihtoehtona on myös nouto suoraan ravintolan tiloista Ratinan kauppakeskuksesta.

Yksi boxi sisältää noin seitsemän kiloa ruokaa. Laatikon hinta toimitettuna kotiovelle on 80 euroa ja noudettuna 70 euroa. Yhdestä boxista riittää ruokaa useammallekin päivälle esimerkiksi nelihenkiselle perheelle. Kilohinnaksi tulee ainoastaan noin 10 euroa.

– Ajatuksena on myydä kotiruokatyylisiä, kohtuuhintaisia ja lapsillekin sopivia ruokia helpottamaan ihmisten arkea poikkeusolojen vallitessa. Lihapullia, keittoja, patoja, muusia ja kermaperunoita ilman suurempia koukeroita, mutta rakkaudella ja ammattitaidolla valmistettuna, Rastas kertoo.

Karanteeniboxit sisältävät sekä kylmänä että lämpimänä nautittavia ruokia ja ne on pakattu hygienisiin tyhjiöpakkauksiin. Boxin mukana tulee myös tuoteselosteet sekä tarjoiluohjeet.

– Vaalimme korkeaa hygieniaa valmistuksessa ja siitä syystä päädyimme suunnittelemaan sellaiset ruoat, jotka on mahdollisia pakata, kuljettaa ja jopa valmistaa suoraan vakuumipusseissa. Tämä pakkausmenetelmä vie myös vähän jääkaappitilaa kodeissa, ja ruuan säilyvyys on hapettomassa pakkauksissa taattu, Rastas toteaa.

Boxien tilaaminen ja maksaminen tapahtuu Table Onlinen kautta.

Ravintola Periscope
Vuolteenkatu 1

Periscope