arja-koriseva4
riku-niemi-orchestraArja Koriseva ja Riku Niemi Orchestra lähtevät konserttikiertueelle syksyllä. Kuningatar ja Maestro-kiertue nähdään Suomen suurimmissa saleissa syyskaudella. Tampereella konsertti pidetään maanantaina 29.9.2014.

Arja Koriseva juhlistaa 25-vuotisjuhlavuottaan näyttävästi. Hän toteuttaa pitkäaikaisen haaveensa yhteistyöstä kapellimestari Riku Niemen kanssa. Arja kiertää Riku Niemi Orchestran kanssa konserttisaleja syyskuussa ja tarjolla on jotain, mitä ei ole ennen koettu.

– Tahdon tarjota yleisölleni aivan uudenlaisen konserttikokemuksen, jossa yhdistyvät upea musiikki, ikivihreät kappaleet, iso orkesteri, intohimo, musikaaliteatteri ja huumori. Tiedossa on suurien tunteiden ilta. Olen haaveillut yhteistyöstä Rikun kanssa jo vuosia ja olen onnellinen, että aikataulumme kävivät vihdoin yksiin. Orkesteri on isossa osassa illan konserteissa, samoin karismaattinen Riku, jonka kanssa konsertin suunnittelu on täydessä käynnissä. Olen intoa täynnä! Arja Koriseva toteaa.

Konsertti kantaa nimeä Kuningatar ja Maestro ja ohjelmiston suunnittelu on täydessä käynnissä.

– Tulemme tarjoamaan upeita tangoja, ikivihreitä iskelmäklassikoita, omia kappaleitani vuosien varrelta, musikaali- ja elokuvasävelmiä sekä tietenkin tangoja. Mukana on myös isoja yllätyksiä, jotka liittyvät tapaani esittää kappaleet, Arja toteaa salaperäisesti.

Tapahtumatiedot

29.09. Tampere, Tampere-talo (Tampere-talon lipunmyynti, Lippupiste)

Tapahtuman kotisivut: arjakoriseva.fi

Tapahtumapaikan kotisivut: tampere-talo.fi


Ravintola lähellä Tampere-taloa

Myllärit

Ravintola Myllärit

1903 valmistuneessa myllyssä vuodenaikojen mukaan elävä ravintola Myllärit on tunnelmallinen ruokaravintola Tampere-talon ja Tampereen yliopiston vieressä.

 


 

Hotelli lähellä Tampere-taloa

sokos-hotelli-ilves-tampereOriginal Sokos Hotel Ilves

Scandic Hotel Station on Tampereen paras hotelli.Scandic Station Tampere

dream-hostel-huoneDream Hostel Tampere

Hotelli lähellä Tampere-taloa: Original Sokos Hotel Villa