Apocalyptican keikat TampereellaSellorockin kansainvälinen menestyjä Apocalyptica nousee lavalle loppukesällä Tampereella. Yhtye soittaa torstaina 5. elokuuta luonnonkauniissa Viikinsaaressa. Konserttilipun hintaan sisältyvät laivamatkat Tampereen kesäkeitaaseen ja takaisin.

Helsinkiläinen Apocalyptica nousi maailman tietoisuuteen vuonna 1996 ensilevyllään Plays Metallica by Four Cellos. Sen jälkeen bändi on julkaissut yhdeksän pitkäsoittoa ja laajentanut taiteensa kuvaa. Nykyistä Apocalypticaa kuvataan termeillä sinfoninen, progressiivinen ja neoklassinen metalli.

Urallaan Apocalyptica on esiintynyt noin 50 eri maassa ja myynyt maailmanlaajuisesti 4,5 miljoonaa albumimittaista levyä.

Apocalypticassa soittavat sellistit Eicca Toppinen, Perttu Kivilaakso ja Paavo Lötjönen sekä rumpali Mikko Sirén. Yhtye julkaisi viimeisimmän albuminsa Cell-0 tammikuussa 2020, jonka jälkeen maailmantilanne on tuottanut hallaa myös Apocalyptican keikkakalenteriin.

Tampereen kesän 2021 megakonserttissa elokuussa tullaan kuulemaan ja näkemään patoutunutta elävänä soittamisen iloa ja huippuunsa viritetty raskaan rockin ja klassisen musiikin elementit yhdistävä show.

Tampereen kesän megakonsertin kaksi muuta esiintyjää vahvistettu

Ennen sellorockin kansainvälistä menestyjää Tampereen Pyhäjärven kesäkeitaassa soittaa kaksi nousevaa, omaleimaista kotimaista yhtyettä: Wheel ja Cyan Kicks.
Helsinkiläinen progressiivinen rockyhtye Wheel julkaisi toisen albuminsa Resident Human keväällä 2021. Kansainvälistä uraa rakentava, vaihtoehtometallin metkut tunteva nelikko maalaa laajaa kuvaa musiikillaan: mukana on teknistä osaamista, haastavia sävellyksiä ja tunteisiin vetoavaa vyörytystä.
Cyan Kicks tulee sekin pääkaupungista. I Don’t Love You -pitkäsoiton ja kevään 2021 Not Your Kind -ep:n jälkeen yhtyeen raskaan rockin ja jykevän elektron yhdistelmä jyrää kuin se kuuluisa miljoona volttia. Viikinsaaressa on luvassa sitä suomisoundia, joka ei kuulosta suomisoundilta.
TOIMITUKSEN VINKKI! Muista pöytävaraukset Ravintola Viikinsaareen. 24.5.2021 asti 010 422 5600 tai asiakaspalvelu@hopealinjat.fi

Apocalyptican keikat TampereellaEnnakkoliput tapahtumaan tulevat myyntiin perjantaina 14. toukokuuta kello 9.

APOCALYPTICA
to 5.8.2021 Tampere, Viikinsaari
klo 20 Apocalyptica
klo 19 Wheel
klo 18 Cyan Kicks
Liput alk. 45 e (Lippupiste), 50 e satamasta. Ennakkomyynti alkaa pe 14.5.2021 klo 9
– lipunhintaan kuuluvat meno- ja paluulaivamatkat
– ensimmäinen laiva saareen klo 16, non-stop kuljetukset
– ensimmäinen esiintyjä klo 18, Apocalyptica klo 20