ALIHANKINTAMESSUJEN RAVINTOLA- JA TAPAHTUMATÄRPIT 2014

Teatteriravintola Tillikka

Maankuulut pyttipannut, messumenu  ja Nokian Panimon janoasammuttavia tuotteita

tillikka-ravintola-tampereTeatteriravintola Tillikka palvelee koskenrantamaisemissa Hämeenkadun varrella. Ruokalistalta löytyy maankuuluja herkullisia pyttipannuja, herkullisia liha-annoksia ja paljon muuta maistuvaa. KellariTillikassa maistellaan myös Nokian Panimon janoasammuttavia tuotteita. Tillikka sijaitsee Hämeenkadun varrella, Tampereen Teatterin talossa.

Teatteriravintola Tillikka, Hämeenkatu 14, Tilaukset: puh. 010 767 2300, www.tillikka.fi

Como

Riistaviikot & kabinettitila

Comon kabinettiLinjakkaalla ja modernilla italialaisravintola Comolla on meneillään kieltä- ja mieltä kiehtovat teemaviikot. Riistaviikkojen menulta löytyy mm fasaaninrintaa, jäniksenpaistia, sorsanrintaa sekä Saksanhirveä. Erikoislistalta voi itse poimia haluamansa ruokalajit rakentaen niistä mieleisensä menun. Comossa on erinomainen kokous- ja kabinettitila.

Katso Riistaviikkojen menu täältä.

Ravintola Como, Hämeenkatu 7, 2. krs, 33100 Tampere,Puh. 010 423 3209, www.ravintola.fi/como

Hullu Poro ja Ravintolamaailman palvelut

Lappilaista ruokaa, saunontaa ja ravintolamaailman viihdepalvelut saman katon alla

hullu-poro-terassiKoskikeskuksen kolmannessa keskuksessa sijaitseva Ravintola Hullu Poro tarjoaa komeat näkymät Ratinan suvantoon ja oivat puitteet kokoustamiselle, juhlinnalle tai illanvietolle. Tasokkaasti varusteltuun yksityiskabinettiin mahtuu 20 kokoustajaa. Ravintolasalin puolella on 400 asiakaspaikkaa, ja tilan tuntua jatkaa 200 hengen näköalaterassi. Sekä lounaspöytä että á la carte -listan riistaiset ja kalaisat pohjolan ruoat takaavat kylläisen ja tyytyväisen tunnelman.

Rennompaan ja epävirallisempaan menoon sopii uudenkarhea saunaosasto Koskikeskuksen ylimmässä kerroksessa. Uudistetuissa saunatiloissa on takkahuoneen yhteydessä kokousvarustelu 20 hengelle. Ruuat sekä ruokajuomat katetaan asiakkaan toiveiden mukaisesti. Iltaa voi jatkaa suoraan vaikkapa alakerran menevissä yökerhoissa, Miamissa ja Skålissa.

Ravintolamaailman palveluihin kuuluvat myös yksityisristeilyt M/S Tampereella. Laivalla on ruokailupaikat jopa sadalle nälkäiselle. Sekä reitti että ohjelma ovat räätälöitävissä asiakkaan tarpeisiin, halusi sitten vain pienen kierroksen laineilla tai keinutella koko pitkän illan.

Hullu Poro, Koskikeskus, Hatanpään Valtatie 1. Varaukset: puh. +35832134585, Sauna-, risteily- ja kokoustilapakettien varaukset: Rauli Kamppinen, ravintolatoimenjohtaja Koskiravintolat Oy, puh. 040 7288 198, www.koskiravintolat.fi

Suomalainen Klubi

Kokoukset & cocktailkekkerit  lähiruoalla

Marskin sali. Kuva: Suomalainen KlubiHyvät pihvit ja herroille sopivan ympäristön tarjoaa Suomalainen Klubi. Klubi on perinteikäs juhla- ja kokoustila, jossa on useita erilaisia tiloja niin päiväkokouksille, rauhaa vaativille liikelounaille kuin illallisten nautiskeluun. Klubin nettisivuilla on valmiita menuja ennakkotilauksia varten.

Mikäli on tarvetta suuremmille tiloille, niin upea Marskinsali tarjoaa mahdollisuuden järjestää jopa 150 henkilön cocktailkekkerit. Pöytiin katetaan Heikki Ahopellon ja Teija Vainiolan valmistamaa aitoa puhdasta lähiruokaa. Esim. lihapullia ja lammasmakkaroita paahdettujen juuresten ja salaattien kera. Tai pistetään pystyyn vaikkapa Armas-kebabeja tarjoileva baari!

Lounas alkaen 9,50 €

Illallismenut alkaen 38 €

Buffet alkaen 30 € /hlö

 

Suomalainen Klubi, Puutarhakatu 13. Varaukset puh. 010 231 5222, www.tampereensuomalainenklubi.fi

Pikkupalatsi

Kokoukset, sauna ja biljardi

pikkupalatsi-sauna-tampereellaHämeenpuistossa sijaitseva Pikkupalatsi on upeapuitteinen tila, joka soveltuu mainiosti kokous- tai koulutustilaisuuksiin ennen ja jälkeen messujen. Palatsilla on myös kaupungin upeimmat sauna- ja allastilat, joissa voi rentoutua päivän päätteeksi. Iltapalan lomassa siellä voi ottaa vaikkapa erän biljardia ja nautiskella lasillisen konjakkia.

Tarjoilusta huolehtii armas C’atering, jonka muodostavat huippuravintola C:n väki, Heikki Ahopelto sekä Teija Vainiola.

 

Tilavuokrat 500 – 1100 €

Tarjoilut alkaen 25 €

Menut 45 €

Tarjoiluhenkilökunta 32 €/tunti

 

Juhlakerros 100 henkilöä ja saunaosasto 20 henkilöä.

 

Pikkupalatsi, Hämeenpuisto 7. Varaukset puh. 010 6179 761, pikkupalatsi.fi

Villa Sofia

Kokousten ohessa viini- tai olutpruuvi

IMG_2324Villa Sofia on kaunis ja rauhallinen juhlatalo ja tilausravintola kivenheiton päässä kaupungin ydinkeskustasta. Villa Sofiassa voi järjestää kokouksia ja koulutuksia omassa rauhassa. Tilaisuuksiin on tarjolla myös mieliinpainuvaa oheisohjelmaa esim. viini- tai olutpruuvin tai kokkauksen merkeissä.

Ennalta voi varata Villa Sofiasta messuvieraille seuraavat iltaohjelmat:

 

– Viinipruuvi ja pihvinpaistokurssi: 8-30 henkilön ryhmille, hinta: Hinta 120€+alv/hlö, varattava vähintään 3 päivää ennen tilaisuutta, Sisältää koulutuksen, illallisen omin juomin, Villa Sofia -essun ja Pihvinpaistaja-diplomin, 4h yksityisyys ja oma rauha, ei muita ryhmiä samanaikaisesti. Mahdollisuus pub-tyyppiseen illanviettoon illallisen jälkeen Holvituvassa

 

– Olutpruuvi ja illallinen, 12-48 henkilön ryhmille, hinta esimerkkimenulle ja koulutukselle 70€+alv/hlö varattava vähintään viikkoa ennen tilaisuutta, 3h yksityisyys ja oma rauha omin juomin, ei muita ryhmiä samanaikaisesti. Mahdollisuus pub-tyyppiseen illanviettoon illallisen jälkeen Holvituvassa.

 

Menu

 

– Maukas makkaralajitelma

– Tulista ja lempeää sinappia

– Ameriikan kaalisalaatti

– Kirpakka Fetasalaatti

– Hedelmäinen vihersalaatti

– Uuniperunalohkot ja dippikastike

– Kahvi ja Suklainen kakku

 

Villa Sofia, Kullervonkatu 28:n ja Puutammelanraitti 16:sta kulmaus. Tilaukset: puh. 010 3225800, www.tilaisuus.fi

Harald

Päällikön pidoissa pihvejä ja riistaa viikinkikylässä

Viikinkiravintola Harald, Kuva HaraldViikinkiravintola Harald on kuin pikkuinen viikinkikylä, jossa liha grillataan ja tarjoillaan taotuissa miekoissa sekä kilvillä. Haraldin viikinkiteema näyttäytyy parhaimmillaan elämyksellisissä pidoissa, joita järjestetään isommille ryhmille tilauksesta. ”Päällikön Pidoissa” runsas alkuruoka nautitaan viikinkikilviltä ja pääruoka noudetaan herkkupöydästä.

Ruokailun lomassa kuullaan kylänväen kertomia tarinoita viikinkihistoriasta ja osallistutaan viikinkikasteeseen.

Harald, Hämeenkatu 23. Varaukset puh. 044 766 8203, www.ravintolaharald.fi

Roast

Sadonkorjuu Menu ja Rouheaa liharuokaa pitkään haudutettuna

Tällä hetkellä Sadonkorjuu Menua tarjoava Vasikanposkea Roastin tapaan.Roast on rouhea ja rento ruoka- ja illanviettopaikka Tammelan kaupunginosassa. Keittiön tarjonta on persoonallinen sekoitus tasokasta bistropurtavaa ja rentoja à la carte -annoksia. Ruoka on rehevää sekä mainiosti maustettua. Annosvalikoima sisältää niin härkää kuin karitsaakin. Keittiön suositus on maistaa mm. ravintolan pitkään haudutettuja ruokia. Esimerkiksi nykyisellä listalla löytyy yön yli mureaksi haudutettua karitsanpotkaa riistanvartijan kastikkeella.

Myös tasokkaita burgereita löytyy moneen makuun. Rauhallinen 26 henkilöä mukavasti mahduttava kabinettitila soveltuu kokous- sekä muihin yritystilaisuuksiin.

Sadonkorjuu Menu

Valkosipuli keitto (VL) 9€

Valkosipulikeittoa ja leipäkrutonkeja.

Palvaajan possua (L, G) 21€

Palvattua porsaankylkeä, omenakompottia, curry-hapankaalia ja lohkoperunaa.

Erämiehen pihvi (VL, G) 19€

Grillattu 200g härän pihvi riistanvartijan kastikkeella. Lisäksi paahdettua punajuurta, marinoitua siitakesientä ja marinoitua sipulia.

Maajussin maissikanaa Saltimbocca (VL, G) 19€

Parmankinkkuun käärittyä maissikanan rintaa. Uunijuureksia, marinoituja siitakesieniä ja marinoitua sipulia, maustevoita ja balsamicosiirappia

Marjastajan panna cotta 10 €

Valkosuklaa panna cotta, metsämarjakastiketta ja kaura crumblea.

 

Lue myös: Bistroherkkuja Tammelassa: Portterista vasikanposkea rouheassa Roastissa

Roast, Tammelan puistokatu 34. Varaukset: puh. 010 4233 247, www.roast.fi

Linkosuo

Juhlapalvelu ja mahtava valikoima kokous- ja juhlatiloja Tampereella

linkosuo-kuparisaliLinkosuolla on lukuisia erikokoisia juhlatiloja Tampereella. Juhlapaikat soveltuvat monenlaiseen menoon, kuten messuvieraita ajatellen esim. asiakastilaisuuksiin tai illanviettoihin. Tiloja on 8 henkilön intiimistä kabinetista 40-120 vieraan ravintolatiloihin. Esimerkiksi Näsin sauna takkatiloineen soveltuu n. 20-30 henkilölle ja on mitä mainioin messujen jälkeiseen rentoutumiseen. Linkosuo järjestää tiloihin tasokkaat tarjoilut saunaruoista illallisiin asti. Valittavissa on myös oheisohjelmaa, kuten viinikoulusta, pihvikurssia, artisteja jne. Linkosuo toimittaa tuotteita myös messuosastoille.

Linkosuo järjestää tiloihin tasokkaat tarjoilut saunaruoista illallisiin asti. Valittavissa on myös oheisohjelmaa, kuten viinikoulusta, pihvikurssia, artisteja jne. Linkosuo toimittaa tuotteita myös messuosastoille.

Linkosuon Juhlapalvelut, Näsilinnankatu 26. Varaukset: puh. 020 770 2483, linkosuo.fi

2h + k

Välimerellisiä herkkuja avokeittiöstä

2h+k-tampere2h + k eli tuttavallisesti Kaksio on pikkuinen ja tunnelmallinen ravintola aivan kaupungin keskustassaa. Avokeittiössä laaditaan annoksia nälkäisille iltamyöhään asti. Keittiön linja on välimerellisvaikutteinen, ja etanapannu on ravintolan kestosuosikkiannoksia. Seinän toisella puolella toimii Kaksion baari.

2h + k, Aleksanterinkatu 33. Varaukset: puh. (03) 2131 131, www.2hk.fi

Kustaa III

Rockhenkinen ruokapaikka

kustaa3-tampere-ravintolatKustaa III:ssa on tarjolla maukkaat burgerit, herkulliset ribs- ja pihviannokset sekä paljon muuta maistuvaa ruokaa. Maista myös talon omaa Kustaa III -olutta.

Kustaa III, Kuninkaankatu 22-24, Varaukset: puh. 010-7672481, kippis.fi/kustaa