MAINOS
Finlaysonin Palatsin keväässä siemaillaan suunmyötäisiä Ranskan alsacelaisia Schlumbergerin viinejä. Ravintolapäällikkö ja viinitaituri Ismo Niemelä hurmaantui viineistä siinä määrin, että kausimenukin on suunniteltu viinilähtöisesti. Niin laseissa kuin lautasillakin maistuu siis Ranska ja Alsace.
Toista kertaa järjestetyn Evento Awards -kilpailun voittajat julkistettiin 25.3.2015. Ravintola-sarjan finaaliin pääsi vantaalainen Kuninkaan Lohet, helsinkiläinen Olo ja tamperelainen Finlaysonin Palatsi. Voiton vei Michelin-tähditetty Olo, mutta saamaansa tunnustukseen on tyytyväinen Finlaysonin Palatsin väki.
Ensimmäistä kertaa Tampereella Gastropub Tuulensuussa vietettävät Schnitzel-viikot tuovat Itävallan klassikkoannoksen esille. On schnitzeleitä ja schnitzeleitä ja Tuulensuussa annoksen saa tuunata mieleisekseen.
Hävikki on ravintolassa surullinen mutta väistämätön tosiasia. Hyvää ruokaa menee hukkaan väkisinkin. Mutta nyt ravintoloitsija Arto Rastas on keksinyt hyödyntää Bistro LePotissa edelliseltä päivältä jääneen lounasruoan sekä asiakkaiden, ravintolan että luonnon eduksi.
Lonely Planet on julkaissut nettisivuillaan listauksen niistä suomalaisravintoloista, joita se suosittelee. Matkakirjajätin Restaurants in Finland -sivun ensimmäisessä näkymässä on 16 ravintolan katras, jossa komeilee mm. Gastropub Tuulensuu. Alempaa listalta löytyy muitakin tamperelaisravintoloita.
Ilo, juhlinta ja nautiskelu ovat etsiytyneet pitkästä unestaan heränneeseen Näsilinnaan. Nyt rapusesonki alkaa olla parhaimmillaan ja keittiömestari Silvia Castañon sekä...
Tampereen Tullikamari on liputtanut ja toiminut elävän musiikin puolesta pian 27 vuotta. Pakkahuoneella ja Klubilla vierailee vuosittain yhteensä noin 200 000 ihmistä.
Finlaysonin Palatsin uusi kausimenu pistää bliniksi, hanheksi ja aurinkoiseksi appelsiiniksi. Niistä ja viehkeistä suositusviineistä on kevättalven herkuttelut tehty.
Masuuni tuli tunnetuksi kyytön hyödyntämisestä jo keittiömestari ja lähiruokapioneeri Heikki Ahopellon aikoina. Pentti Ukkosen kasvattama kyyttövasikka onkin tullut vuosien mittaan tutuksi monille ravintolan asiakkaille.
Tiiliholvin alkuvuosi on täynnä herkullisuutta ja tunnelmallisuutta. On blinirunsautta, mielenkiintoisia raaka-aineita monipuolisesti valmistettuina, sadan kynttilän ystävänpäiväillallista sydämellisine erikoismenuineen.
Olutravintola Konttorista on muotoutunut viidessätoista vuodessa harvinaislaatuisen mukavahenkinen kortteliravintola aivan Tampereen keskustaan.