Kun Kajoon astuu sisälle, tuoksuu jo ovelle vienosti havu – ja grilli. Komean Kopa 300 -puuhiiligrillin ja komeasti kokkaavan...
Kohta kaksivuotiaan Kajon keittiö- ja raaka-ainefilosofia on tiivistynyt entisestään. Raaka-aineesta kaiken irti tiristäminen on yksi tiimin tiukimmassa tähtäimessä olevia...
Kajo on uudistanut annoskatraansa syksyyn sopivaiseksi makuinaan karitsa, puolukkavispipuuro, pakuri ja poronverikastikkeinen peura. Simppelin ja selkeän näköiset annokset piilottelevat...
Holiday Inn -hotellin ravintola Tampereella on uudistunut. Hotellin ravintolan ilmeen ja konseptin uudistu toi aulaan rennon, olohuonemaisen tilan, jossa...
Kumma junk bar & Lounge on helppo paikka mennä ja olla minkälaisella seurueella hyvänsä sekaaneista vegaaneihin. Paikalle pyyhälletään monenlaisin...
HUOM! Kajon lounas on tauolla (tieto 18.4.2019) Tampereella ei ole montaa huippuravintolaa, jotka lounasta tarjoavat. Kajo on yksi harvoista....
Sasor laajeni äskettäin ja avasi aivan uuden ravintolatilan omalla sisäänkäynnillään. Tunnelmallisessa tilassa on jo järjestetty ensimmäiset yksityistilaisuudet ja kaikille...
Ravintola LiV julkaisi tammikuun lopussa avaavansa keskiviikkona 7.2.2018 ja näin tekikin. Ravintolan ensimmäisen ruokalistan annosten raaka-ainevalikoimassa on mm. madetta,...