Edulliset tapakset tekevät näyttävän esiintulon Los Pollosin torstaihin. Silloin pikkupurtavaa ja tapaksia saa 5 eurolla per annos. Moinen houkuttaa epäilemättä...
Suomen ensimmäinen Top Chef, keittiömestari Akseli Herlevi täräyttää Naughty BRGR -hampurilaisravintolansa auki Aleksanterinkadulle 1.9. Viime vuosina messeviin burgereihin erikoistuneen...
Perheyritys Metsärannan Liha on vuodesta 1995 asti toiminut suoranainen siankasvatuksen edelläkävijä, joka panostaa possujen hyvinvointiin ja laadukkaasti tuotettuun lihaan...
Sasor on Sorsapuiston laidalle keittiönsä ja viehkot viininsä tuonut ravintola-viinibaari, joka palvelee skandinaavisin mauin niin lounastajia, illastajia kuin lasilliselle...
Joskus vanhasta pitää luopua, jos haluaa jotain uutta ja mielenkiintoista tilalle. Niin kävi Tampereen Fransmannin kohdalla, joka oli maan...
Pääsiäinen on tipusten aikaa! Niin myös Los Pollos -kanaravintolassa, jossa järjestetään 25.3. pitkäperjantaina kunnon Pääsiäispileet klo 17-23. Erikoisillan tarjoilut koostuvat...
  Koskikeskuksen alikulkutunnelissa tirisee ja pyörii jo mehevä pollo poikineen, sillä Toni Leskisen ja Aku Haljoen espanjalaistyylinen Los Pollos -kanaravintola on...
Pyytä on nyt pivossa aivan kirjaimellisesti, sillä Papinkadulla pesäpuunsa oksat sekä ukset avannut Pikkuravintola Pyy tarjoilee kyseisen nimistä annosta. Kastikkeena...
Dining 26 on avannut väylät auki Välimerelle suoraan Kyttälän kulinaarisesta ytimestä! Tapasmaiset kympin kulhoruoka-annokset ovat alkaneet virrata avokeittiöstä saliin...
Mikä pyörii kokkismiehen mielessä ja vartaassa? Mehevä tipunen tietenkin. Maaliskuun alussa Koskikeskuksen valloittaa grillattu kananpoika poikineen, kun mm. Saludista...
Kotoisassa avokeittiössä häärii kaksi kokkia. Vieraat istuvat salissa ja seurailevat puuhia kuin kylästelijät isäntäväen kokkailua. Pian pöytiin kannetaan värikkäitä Välimeren...