MAINOS
Gastropub Tuulensuu on kippistellyt itsensä 20 vuoden ikään. Laskentatavasta riippuen kulinaarivuosia tosin voidaan ynnäillä olevan 1 + 19. Kiistaton...
Tampereen hotellit ovat myös pihvikeitaita. Original Sokos Hotel Ilveksen Fransmannissa pihviviikot tuovat lautasille erinomaisia raaka-aineita.
Kulma26 on Hämeenkadun ranskalainen, tinkimättömästi ja taiten kokkaava bistro ja baari, joka taipuu myös monenlaisten yksityistilaisuuksien puitteiksi ja purtavaksi....
Kangasalan klassikkoravintola Paakari sijaitsee Kirkkoharjun rinteeseen, pienen Ukki-järven rantamille rakennetussa vanhassa postirakennuksessa, jonka keittiö on valtakunnallisestikin tunnettu yhtenä Tampereen...
Kulma26 sai ravintoloitsijaremmiinsä uudet ja innokkaat tekijämiehet, kun Tamer Khalifa ja 4 Vuodenaikaa -ravintolan keittiömestarina toimiva Juho Rajamäki tarttuivat kiinni...
Uudistuneissa Frans & les Femmes -bistroissa lähiruoka on noussut asiakkaiden suosikiksi kautta maan. Bistrojen ruokalistoja laadittaessa on kuultu asiakkaiden...