Ravintolat Tampere

Ravintolat Tampere -osiossa voit selata ravintolatapahtumia ja lukea ravintola-artikkeleita. Tiedä, mistä ravintoloista löytyvät parhaimmat ja mielenkiintoisimmmat raaka-aineet tai missä keittiöissä sekä saleissa toimivat kaupungin huippuammattilaiset. Sivuiltamme löydät vinkkejä ja poimintoja erityyppisistä laaturavintoloista sekä esimerkiksi pientuottajista, joiden antimia ravintolat hyödyntävät. Uusi ravintola Tampere -osiosta taas löytyvät kaupungin uutuusravintolat.

Ravinteli Huber starttaa 29.3. alkaen yllätykselliset Lihaillat, jotka herkistävät varmasti kunnon carnivoren mielen ja makuhermot. Luvassa on lihaisia erikoisherkkuja...
Tampere-talon ravintola Tuhto on perinteistä ja paikallisuudesta ammentava, maku edellä menevä oman rahan ravintola. Raikkaat ja linjakkaat puitteet rehteine annoksineen...
Nauti erinomaisesta ruoasta, juomasta ja Finlaysonin tehdasmiljööstä! Fabricin kokit grillaavat liha- ja kasvisherkkuja messevässä hiiligrillirekassaan Väinö Linnan aukiolla. Grillisyötävien...
Keittiömestari Hans Välimäki on aloittanut tänä keväänä epäsäännöllisen säännölliset illalliset, joiden teemat vaihtelevat sesongin, mieltymysten ja fiilisten mukaan. Kolme...
Innovatiivinen keittiökonkari Markus Rosenberg on hiljattain ottanut vetovastuun Hellan & Huoneen keittiöstä ravintoloitsija Arto Rastaan oikeana kokkipuukkokätenä. Uudelta listalta...
Tämä Keittiömestarin menu menee aivan pieleen samoin kuin Tampereen Teatterin hillittömän hauska syyskauden komediauutuus Näytelmä joka menee pieleen. Keittiömestarin luoma...
Aleksanterinkadun Denniksessä puhaltavat uudet tuulet. Kotoisassa kortteliravintolassa panostetaankin nyt kovasti niin palveluun kuin ruokaankin. Pakasteille ja puolivalmisteille on annettu...
Henriksiin on saatu pitkän linjan saliammattilainen sekä nuori ja kehittymään innokas keittiöosaaja. Hovimestari-sommelière Kirsi Heikkilä ja kokki Valtteri Hakkarainen...
Dabbalin keittiötiimi on käynyt kiinni parsaan ja laatinut kolmen ruokalajin parsamenun, jolla maistuvat parsan lisäksi myös koivu, kuusi –...
Ahmaniltakin tuttu Anette Mellin on nimitetty Viikinsaaren ravintolan sekä Hopealinjojen laivojen ravintolapalveluiden kokonaisuudesta vastaavaksi ravintolatoimenjohtajaksi. Mellinin myötä laivoilla panostetaan...
Hans Välimäen ohjastama belgialainen bistro August von Trappe palvelee asiakkaitaan aivan keskustan polttopisteessä, Hämeensillan kupeessa. Rakennus varsin hulppea, mutta...
Papinkadun ravintola Pyy pyrähtää toiseen toimintavuoteensa uudistetulla listalla, jonka uutuuksia ovat mm. punaviiniin pompannut jänis ja tuhti possunniska Tammi-jaloviinakastikkeella....