Ravintolat Tampere

Ravintolat Tampere -osiossa voit selata ravintolatapahtumia ja lukea ravintola-artikkeleita. Tiedä, mistä ravintoloista löytyvät parhaimmat ja mielenkiintoisimmmat raaka-aineet tai missä keittiöissä sekä saleissa toimivat kaupungin huippuammattilaiset. Sivuiltamme löydät vinkkejä ja poimintoja erityyppisistä laaturavintoloista sekä esimerkiksi pientuottajista, joiden antimia ravintolat hyödyntävät. Uusi ravintola Tampere -osiosta taas löytyvät kaupungin uutuusravintolat.

Public House Huurre viettää 9.3. asti Premium Burger -viikkoja, jotka tuovat burgertarjontaan jälleen viisi hulppeaa erikoisburgeria muun tarjonnan lisäksi....
Tampereen italialainen ravintola Piemonte sukeltaa parhaillaan Sisilian merellisiin makumaisemiin. Perinteikkäät Sisilia-viikot 6.2.-2.3.2024 kuljettavat ravintolavieraat etelämmäksi Välimeren auringon alle. Italia tarjoaa...
Mittavan ja pitkään suunnitellun uudistuksen läpikäynyt Henriks avautuu 17.2. bistro Henriksinä. Niin sisustus kuin ruokalistakin on päräytetty tähän päivään...
Parhaillaan meneillään oleva jahtikausi tuo Tampereen ravintoloiden pöytään Suomen luonnon parhaat antimet. Riistaa ravintoloissa, olkaa hyvä!
Vaihmalan Hovin kartanomiljöössä pidetään lauantaina 9.3. viinitasting yhdistettynä kolmen ruokalajin kausimenuun. Tastingiin sisältyy myös illallinen, ja halutessaan vieraat voivat yhdistää...
Mitä syntyy, kun kolme ranskalaiseen keittotaitoon väkivahvasti osaamisensa pohjaavaa keittiömestaria kilauttaa kokkiveitset yhteen ravintolan merkeissä? Syntyy Bistro Amande, Yoni...
Kevään ensimmäisessä Elämäni runo -illassa panelisteina ovat muusikko Ville Leinonen, toimittaja Salla Paajanen, tanssija/koreografi Ari Numminen sekä runoilija Juhani Ahvenjärvi. Elämäni runo paljastaa kiinnostavat tarinat panelistien...
Yhdysvalloista rynninyt BBQ-trendi käy edelleen kuumana ja tänä vuonna Tampereen seudulla tapahtuu. Pirkkalaan avautui juuri uusi Pyynikin Smokehouse torstaina 1.2.2024.
Lillan Hotel & Kökin uudella listalla liikutaan niin vesillä, ilmassa, puutarhan puolella kuin metsässäkin.
Joint by Joint Meat Corp. on kahden keittiöammattilaisen pyörittämä raakakypsytettyihin lihoihin erikoistunut yritys. Polttoaineena toimii palo kehittää uutta ja jalostaa hyvästä huikeaa.
Tiesitkö, että Tampereen kauppahallissa tunnelmoidaan ja nautiskellaan ruoasta silloin tällöin ilta-aikaankin? Maahan Deli by Maahoo järjestää juhlavia illallisia, joilla...
Ravintoloitsija-keittiöpäällikkö Esa-Pekka Ekholm ei kuitenkaan jää laakereilleen lepäämään, vaan haluaa kehittää ravintolaa entistä ponnekkaammin.