Ravintolat Tampere

Ravintolat Tampere -osiossa voit selata ravintolatapahtumia ja lukea ravintola-artikkeleita. Tiedä, mistä ravintoloista löytyvät parhaimmat ja mielenkiintoisimmmat raaka-aineet tai missä keittiöissä sekä saleissa toimivat kaupungin huippuammattilaiset. Sivuiltamme löydät vinkkejä ja poimintoja erityyppisistä laaturavintoloista sekä esimerkiksi pientuottajista, joiden antimia ravintolat hyödyntävät. Uusi ravintola Tampere -osiosta taas löytyvät kaupungin uutuusravintolat.

Nuorempana Kattilan uusi keittiöpäällikkö haaveili ammattijääkiekkoilijan urasta. Sitten tähtäin siirtyi yllättäen kaukalosta keittiöön. Sielläkin Miro Rautio korostaa joukkuepeliä. Hopealinjojen...
Purebite on avoinna sunnuntaisinkin ja silloin kuluneen viikon aikana avatut viinit myydään poistohintaan. Sunnareiden aikana makoisaa viikonloppua voi viettää erittäin edullisin...
Birk-ravintolamaailma uusii ilmettään ja tuo samalla kaksi uutta ravintolaa Pirkkalan K-Citymarketin sydämeen. Japanilaisia makuja tarjoileva Momotoko-ketju on tunnettu erityisesti...
Tampereen Kauppahallin kansainvälinen ruokatarjonta runsastuu ja monipuolistuu entisestään, kun Tullintorin suosittu leipomo-kahvila-ravintola Boulangerie Marco avaa sinne huhtikuun alussa uuden...
Tammela on saanut oman, odotetun Purebitensa. Purebite Tammela palvelee lounaasta illalliseen, mutta on myös seurusteluun ja illanviettoon sopiva paikka...
Public House Huurre viettää 9.3. asti Premium Burger -viikkoja, jotka tuovat burgertarjontaan jälleen viisi hulppeaa erikoisburgeria muun tarjonnan lisäksi....
Tampereen italialainen ravintola Piemonte sukeltaa parhaillaan Sisilian merellisiin makumaisemiin. Perinteikkäät Sisilia-viikot 6.2.-2.3.2024 kuljettavat ravintolavieraat etelämmäksi Välimeren auringon alle. Italia tarjoaa...
Mittavan ja pitkään suunnitellun uudistuksen läpikäynyt Henriks avautuu 17.2. bistro Henriksinä. Niin sisustus kuin ruokalistakin on päräytetty tähän päivään...
 LAUANTAIBRUNSSI   SUNNUNTAIBRUNSSI  Pyymäen Oman viikonloppubrunssilla nautitaan lautastarjoilun tuomasta seesteisyydestä. Keskieurooppalaiseen tyyliin brunssin pääruoka-annokset tarjoillaan pöytiin ja ruoan kumppaniksi kaadetaan viiniä.
Parhaillaan meneillään oleva jahtikausi tuo Tampereen ravintoloiden pöytään Suomen luonnon parhaat antimet. Riistaa ravintoloissa, olkaa hyvä!
Vaihmalan Hovin kartanomiljöössä pidetään lauantaina 9.3. viinitasting yhdistettynä kolmen ruokalajin kausimenuun. Tastingiin sisältyy myös illallinen, ja halutessaan vieraat voivat yhdistää...
Mitä syntyy, kun kolme ranskalaiseen keittotaitoon väkivahvasti osaamisensa pohjaavaa keittiömestaria kilauttaa kokkiveitset yhteen ravintolan merkeissä? Syntyy Bistro Amande, Yoni...