Ravintolat Tampere

Ravintolat Tampere -osiossa voit selata ravintolatapahtumia ja lukea ravintola-artikkeleita. Tiedä, mistä ravintoloista löytyvät parhaimmat ja mielenkiintoisimmmat raaka-aineet tai missä keittiöissä sekä saleissa toimivat kaupungin huippuammattilaiset. Sivuiltamme löydät vinkkejä ja poimintoja erityyppisistä laaturavintoloista sekä esimerkiksi pientuottajista, joiden antimia ravintolat hyödyntävät. Uusi ravintola Tampere -osiosta taas löytyvät kaupungin uutuusravintolat.

Mitä saadaan, kun yhdistetään Ristorante Bella Roma ja Daddy's Diner? Saadaan rakkauslapsi Daddy's Coffee ja samalla uusi ravintolakokonaisuus, Food Park.
Ulkona on kylmä. Kylmää on myös Teerenpelin olut, mutta vastapainoksi keitto on kuumaa. Hiljattain uudistuneella ruokalistalla on nyt parikin keittoa ja jälkihyväksi kaakkua.
Mitä saadaan, kun yhdistetään Ristorante Bella Roma ja Daddy's Diner? Saadaan rakkauslapsi Daddy's Coffee ja samalla uusi ravintolakokonaisuus, Food Park.
Pienpanimoalalla on yhteen hiileen puhaltamisen aika ja tästä mainio todiste on kokeneiden paniPienpanimoalalla on yhteen hiileen puhaltamisen aika! Tästä mainiona todisteena ovat kokeneiden panimomestareiden panimovierailut toistensa ravintoloihin.
Carni!-viikot ovat täydessä käynnissä Ristorante Comossa. Hämeenkadun linjakkaaseen italialaiseen on luotu listallinen runsaan lihaisia ja talven viimoissa lämmittäviä annoksia tavallisen à la carte -listan lisäksi.
Wistub Alsace on uudistanut ruokalistansa talviseksi. Viimaisesta kylmästä lämpimään ravintolaan houkuttaa erityisesti kuuma, syötävässä taikinakuoressa tarjottava lihapata.
Wistub Alsace on uudistanut ruokalistansa talviseksi. Viimaisesta kylmästä lämpimään ravintolaan houkuttaa erityisesti kuuma, syötävässä taikinakuoressa tarjottava lihapata.
Tammelan torin laitamille ilmestynyt Tsaari on hyvin aito venäläinen ravintola ruokaa, sisustusta ja musiikkia myöden. Kultaa ja viininpunaa, nahkasohvia, kristallivalaisimia ja kimmeltäviä tyynyjä. Ja ruoka...se on ehtaa venäläistä. Tällaisia blinejä ei saa mistään muualta koko kaupungissa!
Bertha lähtee asiakkaineen jo perinteeksi muodostuneeseen tapaan yllätykselliselle makuturneelle. Tällä kertaa seilataan ruotsinlaivatyyliin Välimeren aalloilla.
Nyt Armaksessa saa hodareita! Kyseessä ei ole mikään perussämpylän välissä pötköttelevä nakkimakkara, vaan pälkäneläiseen perunarieskaan kääräisty pälkäneläinen possubratwursti.
Kangasalan kätköissä sijaitsee kulinaarinen keidas, jonne moni matkaa jo pääkaupunkiseutua myöden. Paakarin keittiössä kokataan skandinaavista ruokaa perinteisen ranskalaisen keittiön tekniikoin ja kaikki tehdään alusta asti itse käsityönä. Puolivalmisteita ei tunneta.
Paistinkääntäjien järjestämä Vuoden Nuori Sommelier 2014 -kilpailu käytiin Jyväskylässä lauantaina 18.1. Komeasti kolmanneksi sijoittui vasta viime syksynä viinimestariopintonsa aloittanut tamperelainen Matti Kuukkanen.