MAINOS

Ravintolat Tampere

Ravintolat Tampere -osiossa voit selata ravintolatapahtumia ja lukea ravintola-artikkeleita. Tiedä, mistä ravintoloista löytyvät parhaimmat ja mielenkiintoisimmmat raaka-aineet tai missä keittiöissä sekä saleissa toimivat kaupungin huippuammattilaiset. Sivuiltamme löydät vinkkejä ja poimintoja erityyppisistä laaturavintoloista sekä esimerkiksi pientuottajista, joiden antimia ravintolat hyödyntävät. Uusi ravintola Tampere -osiosta taas löytyvät kaupungin uutuusravintolat.

Viime keskiviikkona Chaîne des Rôtisseurs -järjestön Tampereen voutikunta järjesti aluekilpailun, jonka voittaja lähtee edustamaan aluettamme tammikuussa Rovaniemellä järjestettäviin Vuoden Nuori Kokki 2015 Suomen mestaruuskilpailuihin.
Stefan's Steakhouse uudisti listansa talven kylmästä salin lämpimään herkuttelemaan houkuttelevaksi. Maisteltavissa on niin poroa, possua kuin villiä, vapaata ja paikallista valkohäntäpeuraakin.
Ranskalaisravintola Wistub Alsace on tunnelmallinen paikka pikkujoulujuhlintaan. Viinituvan kabinetti on monikäyttöinen tila, jossa myös pienimuotoiset pikkujoulukekkeröinnit onnistuvat mainiosti.
Aperitivo on peri-italialainen mukava tapa rentoutua päivän haasteiden jälkeen ja nauttia pieni hiukopala lasillisen kanssa. Vaikkapa työkaverien tai ystävien kanssa. Nyt tuota nautiskelua on tarjolla Piemontessa.
Pubiruoka on löytänyt O’Hara’s Freehousen asiakkaat. Arki-iltoina viihdytään pubin ytimessä lähellä baaritiskiä. Iltaisin ja viikonloppuisin haetaan myös ruokarauhaa pubin uudelta ruokapuolelta.
Solo Sokos Hotel Tammerin joulupöytä virittää hyvän ruuan ystävät jälleen joulun tunnelmaan. Joulupöydän antimista voi nauttia joko lounaalla tai illallisella.
Maja/Talo on avannut maltaiset ovensa osoitteessa Pirkankatu 1. Paikka on perinteikäs olutravintoloiden suhteen ja nytkin erityisesti pienopanimo-oluet ovat parrasvaloissa. Reilun ja paikallissävytteisen ruoan ohella.
Norjalaisen pienpanimo Nøgne Ø:n panimomestari Kjetil Jikiun saapui Plevnaan lokakuussa Sam Viitaniemen vieraaksi. saapuu jälleen panimomestarivierailulle Panimoravintola Plevnaan.
Izakaya Nomun lounas on vihdoin alkanut! Päivittäin vaihtuvat aasialaistyyliset ruoka-annokset antavat kokkien luovuuden kukkia ja ovat piristävä uutuus niin asiakkaille kuin nomulaisillekin.
Hulvattomasti improvisoiva Snorkkeli-ryhmä on pesiytynyt tänä vuonna erityisesti Ravintola Artturiin Yo-taloa vastapäätä.
Mylläreissä vietetään parhaillaan riistaviikkoja. Tarjolla on metsäisiä makuja villisiasta hirveen, hirvestä poroon ja sorsasta jänikseen. Annokset vaihtelevat vähän sen mukaan, millaisia eriä mielenkiintoisia raaka-aineita ravintolaan löytyykään.
Ravintola Trattoria Tammerin puistossa pikkujoulukautta ja joulun odotusta juhlistetaan erikoismenulla, joka tarjoilee mm. lohta lähivesistä.