Ravintolat Tampere

Ravintolat Tampere -osiossa voit selata ravintolatapahtumia ja lukea ravintola-artikkeleita. Tiedä, mistä ravintoloista löytyvät parhaimmat ja mielenkiintoisimmmat raaka-aineet tai missä keittiöissä sekä saleissa toimivat kaupungin huippuammattilaiset. Sivuiltamme löydät vinkkejä ja poimintoja erityyppisistä laaturavintoloista sekä esimerkiksi pientuottajista, joiden antimia ravintolat hyödyntävät. Uusi ravintola Tampere -osiosta taas löytyvät kaupungin uutuusravintolat.

Aperitivo on peri-italialainen mukava tapa rentoutua päivän haasteiden jälkeen ja nauttia pieni hiukopala lasillisen kanssa. Vaikkapa työkaverien tai ystävien kanssa. Nyt tuota nautiskelua on tarjolla Piemontessa.
Pubiruoka on löytänyt O’Hara’s Freehousen asiakkaat. Arki-iltoina viihdytään pubin ytimessä lähellä baaritiskiä. Iltaisin ja viikonloppuisin haetaan myös ruokarauhaa pubin uudelta ruokapuolelta.
Solo Sokos Hotel Tammerin joulupöytä virittää hyvän ruuan ystävät jälleen joulun tunnelmaan. Joulupöydän antimista voi nauttia joko lounaalla tai illallisella.
Maja/Talo on avannut maltaiset ovensa osoitteessa Pirkankatu 1. Paikka on perinteikäs olutravintoloiden suhteen ja nytkin erityisesti pienopanimo-oluet ovat parrasvaloissa. Reilun ja paikallissävytteisen ruoan ohella.
Norjalaisen pienpanimo Nøgne Ø:n panimomestari Kjetil Jikiun saapui Plevnaan lokakuussa Sam Viitaniemen vieraaksi. saapuu jälleen panimomestarivierailulle Panimoravintola Plevnaan.
Izakaya Nomun lounas on vihdoin alkanut! Päivittäin vaihtuvat aasialaistyyliset ruoka-annokset antavat kokkien luovuuden kukkia ja ovat piristävä uutuus niin asiakkaille kuin nomulaisillekin.
Hulvattomasti improvisoiva Snorkkeli-ryhmä on pesiytynyt tänä vuonna erityisesti Ravintola Artturiin Yo-taloa vastapäätä.
Mylläreissä vietetään parhaillaan riistaviikkoja. Tarjolla on metsäisiä makuja villisiasta hirveen, hirvestä poroon ja sorsasta jänikseen. Annokset vaihtelevat vähän sen mukaan, millaisia eriä mielenkiintoisia raaka-aineita ravintolaan löytyykään.
Ravintola Trattoria Tammerin puistossa pikkujoulukautta ja joulun odotusta juhlistetaan erikoismenulla, joka tarjoilee mm. lohta lähivesistä.
Purebiten päivän spesiaaleista suosituimmiksi ovat nousseet wok-annokset. Ravintolan väki päätti vastata huutoon luomalla erillisen wok-listan, jonka annoksia saa arkipäivisin lounasajasta iltaan saakka.
Gastropub-perheen Tapas Bar Inez on tehnyt uuden ja perin maukkaan aluevaltauksen lounasruoan muodossa. Tarjolla on runsain vadein ja padoin jotain sellaista, mitä kaupungista ei ole vielä saanut: pohjoisafrikkalaissävytteisiä maurilais-espanjalaisia makuja.
Ravintola Näsinneula kattaa korkeuksiinsa Espanjan maut niin viineinä kuin ruokinakin juuri parhaimpaan pikkujouluaikaan. Nyt on lisäksi ainutlaatuinen tilaisuus nauttia rento espanjalainen viini-illallinen yhdessä Espanjan viinihuippuihin lukeutuvan Bodegas Emilio Moron omistajan, José Moron, seurassa. Emilio Moro -viinimenu on tarjolla viiden viikon ajan 3.11.-7.12., mutta José on paikalla viinintekijäillallisella ainoastaan 15.11.