Ravintolat Tampere

Ravintolat Tampere -osiossa voit selata ravintolatapahtumia ja lukea ravintola-artikkeleita. Tiedä, mistä ravintoloista löytyvät parhaimmat ja mielenkiintoisimmmat raaka-aineet tai missä keittiöissä sekä saleissa toimivat kaupungin huippuammattilaiset. Sivuiltamme löydät vinkkejä ja poimintoja erityyppisistä laaturavintoloista sekä esimerkiksi pientuottajista, joiden antimia ravintolat hyödyntävät. Uusi ravintola Tampere -osiosta taas löytyvät kaupungin uutuusravintolat.

Chef Santerin perinteinen grillihaaste houkuttelee satamatunnelmaan Tampereen kovimmat kokit ja Top Chef Akseli Herlevin.
Hävikki on ravintolassa surullinen mutta väistämätön tosiasia. Hyvää ruokaa menee hukkaan väkisinkin. Mutta nyt ravintoloitsija Arto Rastas on keksinyt hyödyntää Bistro LePotissa edelliseltä päivältä jääneen lounasruoan sekä asiakkaiden, ravintolan että luonnon eduksi.
Stefan's Steakhousella on uusi kevättalvinen lista, jolla kirmaa laatunaudan lisäksi niin villiporo kuin possukin. Ja lautasille uiskentelevat lähijärvien eettiset eväkkäät.
Hella & Huone poimi Ranskan helmet lautasille Goût de France -illalliselleen. Ranskalaisen ruokakulttuurin päivää juhlistetaan siis ravintolassa ainutlaatuisen upeasti torstaina 19.3.2015.
Lonely Planet on julkaissut nettisivuillaan listauksen niistä suomalaisravintoloista, joita se suosittelee. Matkakirjajätin Restaurants in Finland -sivun ensimmäisessä näkymässä on 16 ravintolan katras, jossa komeilee mm. Gastropub Tuulensuu. Alempaa listalta löytyy muitakin tamperelaisravintoloita.
Ilo, juhlinta ja nautiskelu ovat etsiytyneet pitkästä unestaan heränneeseen Näsilinnaan. Nyt rapusesonki alkaa olla parhaimmillaan ja keittiömestari Silvia Castañon sekä...
Ravintola-alan Oscareiksikin kutsutut PRO-patsaat jaettiin tänä vuonna jo 13. kerran. Pekka Salmela ja Mika Roito, eli ravintoloitsijamiehet ravintelien Bertha, Huber ja Pork & More takana, ovat pokanneet PRO Yrittäjä 2015 -voittopatsaan.
Rakas Tampere on 14.-17.5. pidettävä nelipäiväinen kaupunkitapahtuma, joka kutsuu tutustumaan Tampereen persoonallisiin kivijalkaputiikkeihin ja tietysti ravintoloihin. Tapahtuman tarkoitus on tuoda...
Aleksanterinkadun sykkeessä oleva ravinteli Pork and More avaa jatkossa myös ovensa lounasaikaan tiistaista perjantaihin. Itse asiassa muutos entiseen on huomattavasti suurempi, koska ruokaa on tarjolla koko päivän kello yhdestätoista eteenpäin maanantaita lukuun ottamatta.
Plevan uutta olutta saa pian napata kauppareissulla ruokakärryynsä. Niin sanotusti pohjoismaisen yhteistyön hedelmänä syntynyt Pohjantähti Pale Ale on Koskipanimon historian ensimmäinen markettiolut.
Izakaya Nomu – Tampere on nyt saanut oman japanilaisen gastropubinsa. Izakaya on japanilainen versio gastropubista ja Nomu tarjoittaa juomista:...
Tampereen Tullikamari on liputtanut ja toiminut elävän musiikin puolesta pian 27 vuotta. Pakkahuoneella ja Klubilla vierailee vuosittain yhteensä noin 200 000 ihmistä.