Ravintolat Tampere

Ravintolat Tampere -osiossa voit selata ravintolatapahtumia ja lukea ravintola-artikkeleita. Tiedä, mistä ravintoloista löytyvät parhaimmat ja mielenkiintoisimmmat raaka-aineet tai missä keittiöissä sekä saleissa toimivat kaupungin huippuammattilaiset. Sivuiltamme löydät vinkkejä ja poimintoja erityyppisistä laaturavintoloista sekä esimerkiksi pientuottajista, joiden antimia ravintolat hyödyntävät. Uusi ravintola Tampere -osiosta taas löytyvät kaupungin uutuusravintolat.

Yli 100-vuotias entinen tehtaanjohtajan edustushuvila Nokialla avautui alkuvuodesta 2023 ravintola Villa Silva. Lounasta ja à la carte -annoksia tarjoileva ravintola panostaa ruokaan sekä palveluun lounaasta illalliseen, mutta rennolla tavalla.
Kortteliravintola Pyy on viime aikoina hakenut ominta kulinaariuomaansa päätyen yhä krouvimpaan mutta laadusta tinkimättömään suuntaan. Nyt Pyy pörhistelee sellaisella...
Blinit ovat myös ravintola UkkoMetsossa sydäntalven herkku, joka juontaa makuisat juurensa slaavilaiseen perinteeseen. UkkoMetson bliniviikot kestävät tänä vuonna asiakkaiden toiveesta pitempään, aina helmikuun loppuun saakka.
Tampere tempaisi oluen saralla jälleen! Gastropub Tuulensuun baarimestari Juha Sorsa vei komeasti voiton Suomen Olutmestari 2014 -finaalissa. Ravintola-alan ammattilaisille järjestetyn kilpailun huikea finaali kisattiin lauantai-iltana 12. lokakuuta ravintola Le Bonkissa Helsingissä.
Päivitetty 22.5.2018 Hallituskadulle Aamulehden vanhaan painotaloon avataan kesällä Winebridge-viinibistro. Ravintoloitsijatiiminä toimii viiniasiantuntija Timo Jokinen kokkivaimonsa Panneen kanssa. Sekä saliin että...
Naughty BRGR lähtee siitä, että asiakkaalle on tarjottava parasta mahdollista. Herkullisten burgereiden lisäksi tämä tarkoittaa jatkuvaa panostusta niin asiakaskokemukseen...
4 Vuodenajan 4 Delin hodaribaarissa pääsee nyt haukkailemaan kunnon äijäaamiaista hot dogin muodossa. Keittiö- ja makkaramestari Darren Elmhirst tuikkaa sämpylöiden syleilyyn omatekoista makkaraa, pekonia, portobellosientä ja täydellisesti paistettua kananmunaa. Pitää miehen ja naisen tiellä!
Laukontorin laidalle on saapunut uuden menun myötä sorsainen syksy. Wistub Alsacen keittiössä kokataan villiä siivekästä monella eri tavalla ja...
Chaîne des Rôtisseurs järjestää jälleen kansainvälisen nuorten kokkien maailmanmestaruuskilpailun, jonka karsintataistot ovat jo alkaneet alueellisella tasolla. Tampereen aluekarsintakilpailu järjestettiin...
Kukkaisviikkojen kulinaarisista tapahtumista Viinikylä tarjoaa mahdollisuuden nauttia vapaasti ruoan ja viinin liitosta sekä tunnelmallisesta ohjelmasta. Frenckellin punatiilisten seinien ympäröimällä...
Tiiliholvi riehaantui riistaisen villeistä raaka-aineista. Pietari Parkkosen johtama uudistunut keittiötiimi on laatinut annoskimaraan mm. oodin silakalle sekä tyrnille. Raaka-ainerakkautta...
alevan pizzaskene otti viime vuonna uuden askeleen, kun pop up -tyyliin startannut Secret Sauceity Pizza pääsi pysyvästi oikeaan keittiöön, legendaarisen Myssyn paikalle paistelemaan pizzojaan.