Ravintolat Tampere

Ravintolat Tampere -osiossa voit selata ravintolatapahtumia ja lukea ravintola-artikkeleita. Tiedä, mistä ravintoloista löytyvät parhaimmat ja mielenkiintoisimmmat raaka-aineet tai missä keittiöissä sekä saleissa toimivat kaupungin huippuammattilaiset. Sivuiltamme löydät vinkkejä ja poimintoja erityyppisistä laaturavintoloista sekä esimerkiksi pientuottajista, joiden antimia ravintolat hyödyntävät. Uusi ravintola Tampere -osiosta taas löytyvät kaupungin uutuusravintolat.

Lapland Hotel Tampere avautuu Dabbal-ravintoloineen koettavaksi ja maisteltavaksi 25.9. Ruoka on puhuttanut kaupunkilaisia jo pitkään, sillä mm. PRO-palkintoja pokannut...
Teatteri STATEssa pääsee nauttimaan teatterin, aterioinnin ja iloisen illanvieton yhdistelmästä komeissa puitteissa. Ei kiirettä ravintolasta näytökseen tai vaellusta näytöksen...
2h + k:n vihreä baarin puolen ovi aukenee nykyään perjantaisin jo klo 11. Maukkaana syynä komeilee juuri startannut burgeriperjantai,...
Vinoteekki on lämpimästi puulla ja tiilellä tunnelmoitettu viinikellari ja juhlahuoneisto aivan kaupungin ytimessä. Se on myös yksi niitä harvoja paikkoja, joissa voi juhlistaa erittäin laadukkain catering-ruoin ja omin juomin. Vinoteekissa nautitaan viinistä ja elämästä.
Mitä maistella pikkunälän iskiessä kesken illanvieton tai halutessaan napostella seurustelun lomassa muuten vain? Ei välttämättä tapaksia vaan japaksia. Izakaya Nomu...
Bodega Salud täräytti 18.9. käyntiin kuukauden mittaiset Katalonia-viikot. Ravintolan keittiömestari Toni Leskisen kanssa modernia annoskavalkadia suunnittelemassa on ollut jo vuosia...
Oktoberfestit kuohuvat jo Gastropubeissa. Gastropub Kalevan lauantai-iltana virittävä Bacchus on Händel-kuoron syntiseksi sisarukseksikin kutsuttu ryhmä laulajia, jotka Debra Gomez-Tapion...
Tiiliholvin syksy on mielenkiintoinen niin makujensa kuin tapahtumiensakin taholta. Riistamenu tuo lautasille yllätyksellisyyttä ja astetta erikoisempia raaka-aineita. Suursuositun 100...
Plevna panimomestareineen on niittänyt kosolti mainetta ja kunniaa olutrintamalla. Viimemmäksi napsahti Vuoden Olut 2015 -titteli ja pari muutakin prenikkaa ravintolarinnuksiin....
Masuuniin metsästettiin uutta keittiöpäällikköä pitkään. Lopulta maineikkaan ravintolan keittiömestarin tahtipuikkoon tarttui uusi ja myös uutta keittiöfilosofiaa viljelevä mies. Kaikessa...
Suomen parhaan sommelierin dekantteri on vaihtunut! Ravintola C:ssä työskentelevä Heidi Mäkinen voitti komeasti Suomen Sommelierit ry:n järjestämän Trophee Parés...
Ranskalaisravintola Wistub Alsacen keittiöön on saapunut tulinen voimanpesä: tarte flambée -uuni. Siinä paistuu perinteinen alsacelainen "pizza", tarte flambée, poikineen. Oikeaoppisen...