Ravintolat Tampere

Ravintolat Tampere -osiossa voit selata ravintolatapahtumia ja lukea ravintola-artikkeleita. Tiedä, mistä ravintoloista löytyvät parhaimmat ja mielenkiintoisimmmat raaka-aineet tai missä keittiöissä sekä saleissa toimivat kaupungin huippuammattilaiset. Sivuiltamme löydät vinkkejä ja poimintoja erityyppisistä laaturavintoloista sekä esimerkiksi pientuottajista, joiden antimia ravintolat hyödyntävät. Uusi ravintola Tampere -osiosta taas löytyvät kaupungin uutuusravintolat.

Näyttelijä Elina Rintala on kiinnostunut niin ruoasta kuin raaka-aineistakin. Ruoasta maun lisäksi myös hyvää oloa hakeva Rintala suosii luomua ja...
Päivitetty 26.11.2015 Tampereen Vinoteekki on komea yksityinen viinikellari ja juhlahuoneisto aivan kaupungin ytimessä. Viinikellarin syleilyssä sijaitsee pullopaljous jumalaisia juomia, mutta...
Pontevilta eli Pekka Salmelalta ja Mika Roitolta on pyydetty cateringia jo aivan Berthan alkutaipaleelta asti, mutta miehet ovat tähän asti joutuneet...
Vielä tämän viikonlopun ajan UkkoMetson Elonkorjuuviikoilla vietetään syksyn juhlaa, joka on tuonut ravintolaan live-esiintyjiä ja sadonkorjuunajan herkkuja, niin hanoihin...
Kulttuuriravintola Kivi on houkuttavan boheemi seurusteluravintola aivan Tampereen Teatterin kyljessä. Se tarjoaa jalojen juomien lisäksi myös ruokaa niin pieneen kuin suurempaankin nälkään. Vaikkapa ennen tai jälkeen teatterinäytöksen, aina valomerkkiin asti.
Kangasalan Heponiemen kumpuilevien peltojen keskellä viljellään myrkyttä. Rekolan biodynaamisella maatilalla ei nimittäin glyfosaattia suihkita tai viskota apulantaa pellolle. Biodynaamisesti...
UkkoMetson suositut teemaviikot ovat saaneet jatkoa slaavilaisissa merkeissä! Tuhdit, syksyn viimoihin sopivat lämmittäväiset maut hellivät niin ruoka- kuin juomarintamallakin. Idea...
Yksi mies, kolme keittiötä, makujen suuria sinfonioita. Jarmo Kajander heiluttaa Masuunin keittiön tahtipuikkoa, mutta toimii myös Amarillon, Pub Ukko...
Pohjoismaiden parhaat sommelierit ovat kisanneet! Ravintola C:ssä työskentelevä Heidi Mäkinen taituroi tiensä kolmanneksi sommelierien Pohjoismaiden mestaruuskilpailuissa 11.10. Reykjavikissa Islannissa. Kisan voitti Tanskan Jess...
Armas Kuppila on avartanut aukioloaikojaan sekä annostarjontaansa. Nyt Kuppilassa haukkaillaan lounaan lisäksi sormin syötäviä ja helposti lusikoitavia katuruoka-annoksia. Meininki...
Reilussa 40:ssä vuodessa Tampereen kulinaarinen kartta on muuttunut autiomaasta yhdeksi Suomen rehevimmistä gourmet-kaupungeista. Mutta onko nykyajan suoritus- ja kehokeskeisessä...
Ravintola Piemonte päätti sukeltaa vaihteeksi viereisen Italian maakunnan makumaailmoihin ja aloitti Toscana-viikkonsa 13.10.