Ravintolat Tampere

Ravintolat Tampere -osiossa voit selata ravintolatapahtumia ja lukea ravintola-artikkeleita. Tiedä, mistä ravintoloista löytyvät parhaimmat ja mielenkiintoisimmmat raaka-aineet tai missä keittiöissä sekä saleissa toimivat kaupungin huippuammattilaiset. Sivuiltamme löydät vinkkejä ja poimintoja erityyppisistä laaturavintoloista sekä esimerkiksi pientuottajista, joiden antimia ravintolat hyödyntävät. Uusi ravintola Tampere -osiosta taas löytyvät kaupungin uutuusravintolat.

Pirkanmaan Paahtimo saa 27.4. kovan luokan kahvivieraita, kun kolumbialaiset kahvinviljelijät Gilberto Rojas ja Roman Pena maineikkaalta Huilan kahvialueelta saapuvat...
Parsan paras sesonki on käynnissä juuri nyt, joten parsavalikoima on laajimmillaan ja laatu on paras mahdollinen. Ravintola Trattoriassa vietetään...
Virolaisen panimo Lehenin oluet valtaavat Gastropub Nordicin kaikki 7 vaihtuvaa hanaa tap take over -hengessä perjantaina 27.5. Paikalle saapuu...
Alkukevään ehdoton kausiherkku parsa löytyy Tampereen ravintoloiden valikoimista. Wistub Alsace Wistub Alsace avaa kevätkauden tuoreella parsaisella listalla ja uusilla keittiökujeilla....
Pohjoismaat räjäyttivät sommeliertaitopankin maailmanmestaruuskisoissa ja käänsivät samalla koko maailman katseet pohjoiseen päin. Parhaimmaksi sommelieriksi 2016 valittiin Ruotsin Arvid Rosengren. Suomen...
Vappuviikolla hemmotellaan kuplivien ystäviä, sillä Kulttuuriravintola Kiven juomaviikot jatkuvat kuohuviinien parissa. April Fest on tuonut huhtikuun ajan esille vuoron perään...
Fabric Bar & Bistrossa on intouduttu parsasta siinä määrin, että keittiössä on laadittu lukuisia parsa-annoksia oodiksi kevään odotetuimmalle raaka-aineelle,...
Grillipurtavaa jo vuodesta 1962 laatinut eeppinen Vaakon Nakki tulee 54 vuoden kunniakkaaseen ikään 28.4. Pispalan valtatiellä grillikioski on palvellut jo vuodesta 1982...
Tiedätkö mistä Plevna on saanut nimensä? Viimeistään panimoravintola Plevnan Bulgaria-viikoilla se selviää maukkaassa muodossa, sillä silloin luvassa on Bulgariaa...
Tiiliholvissa on perinteisesti juhlistettu kevättä upein samppanjaisin teemaviikoin ja -äyriäispitoisin menuin. Tänä vuonna keittiömestari Pietari Parkkonen halusi kokeilla jotain...
Masuunissa kokataan Original Sokos Hotel Ilveksen 30-vuotisjuhlavuoden kunniaksi koko vuoden ajan erikoismenuja, joille on valittu hotellin vanhojen ruokalistojen helmiä...
Suomen suurin gourmetruoka- ja viinifestivaali tykittää makuhermoja jälleen! 16.-19. kesäkuuta Helsingin Kansalaispuiston valtaavat patoineen, kattiloineen ja keittiömestareineen 10 ravintolaa,...