MAINOS

Kesäravintolat

Tampereen ravintolat, joista saa ruokaa kesäterassilla tai katetulla verannalla.

Voimakadun tuttu lounasravintola sekä juhlapalvelu Tom & Crill pistää parilat kuumiksi kesäaikaan myös Laukontorilla. Tarjolla on niin hampurilaisia kuin...
Takomon terassin purtavat ovat aina olleet perin laadukkaita. Annoksethan valmistuvat maineikkaan Masuunin keittiössä. Tänäkin kesänä Takomo palvelee hyvistä raaka-aineista...
Uusi linjakas terassi avautui koskimaisemiin, kun Hans Välimäen luotsaaman August von Trappen patiomainen terassikokonaisuus valmistui. Ulkoilmanautinnot alkoivat sekä syömäilyn...
Kesä on vihdoin starttaamassa paisteisine päivineen ja odotettu ulkosalla ruokailu ja juomailu on tosiasia. Stefan's Steakhousen terassilta on komeat...
Mustanlahden satamassa on tänä kesänä ihan uutta vipinää. Kasvojenkohotuksen kokenut Satamaravintola Kaisla on avannut niin uudistuneen annos- kuin artistikattauksensakin. Satamaan...
Sokos Hotel Ilveksen yhteydessä toimiva Takomon terassi huokuu rentoa tunnelmaa, live-musiikkia ja herkullista ruokaa.
Ilo, juhlinta ja nautiskelu ovat etsiytyneet pitkästä unestaan heränneeseen Näsilinnaan. Ruokaravintola Von Nottbeck tarjoaa ranskalaistyylisiä ruokailukokemuksia perinteikkäissä puitteissa, maineikkaan keittiömestari Silvia Castañon ja linnanrouva Hanna Mäkelän huomassa.
Ilo, juhlinta ja nautiskelu ovat etsiytyneet pitkästä unestaan heränneeseen Näsilinnaan. Nyt rapusesonki alkaa olla parhaimmillaan ja keittiömestari Silvia Castañon sekä...
Finlaysonin Palatsin uusi kausimenu pistää bliniksi, hanheksi ja aurinkoiseksi appelsiiniksi. Niistä ja viehkeistä suositusviineistä on kevättalven herkuttelut tehty.
Piemontessa nautiskellaan risotto-annoksia vielä kuluvan viikon torstaina ja perjantaina. Listalta löytyy kolme erilaista risottoannosta.
Hämeenpuistossa sijaitseva Näsilinna on historiansa kautta ainutlaatuinen kohde, ja sitä entisöidään entisaikojen kauneimpaan loistoonsa. Koskiravintoloilla on kunnia päästä luomaan tälle historialliselle kohteelle sen arvon mukaista ravintolakokonaisuutta.
Wistub Alsace lähtee laineille! Keskiviikkona 16.7. ranskalaisravintolan keittiömestari Guy Peled ja ravintolapäällikkö Hanna Oja luovat Gastropaatti M/S Meretellä 2 ruokalajin merellisen menun.