Pirkanmaan Paahtimolla järjestetään barista-, suodatinkahvi- ja cupping-kursseja.
Tampereen Paahtimo on palvellut kahvikissoja omin kahvein vuodesta 2010. Kahvia paahdetaan sekä suoraan asiakkaille että omien kahviloiden, Paahtimo-Kahvilan ja...
TÄMÄ KAHVILA ON LOPETTANUT TOIMINTANSA Finlaysonin Siperiassa, aivan Bar & Bistro Fabricin naapurissa sijaitseva kahvila Nostalgia on saanut uuden omistajan...
KOTISIVUT RAVINTOLAESITTELY Ilouutisia munkinhimoiselle kansalle - Pyynikin näkötornin munkkikahvila saa pikkusiskon! Uusi monipuolinen munkkikahvila avataan marraskuussa osoitteeseen Keskustori 1. Toisen kahvilan...
Kuutisen vuotta antaumuksella vain paahtopuuhiin keskittynyt Mokkamestarit on jälleen avannut kivijalkakahvilan. Peräti ihan samoille nurkille kuin missä se sijaitsi aikaisemminkin. Verkatehtaankadulla saa siis taas suloisen suunmyötäistä kahvia. Ja vinyylilevynautintoja.
Bongasin meille kahvinystäville erinomaista suvipäivänviettoa lauantaille. Taikapavun terassilla paistetaan lettuja lauantaina klo 12 alkaen. Tilaisuudella on säävaraus, mutta sää...
Kehräystä, hyrinää, kiehnäystä, silitystä... Suomen ensimmäinen kissakahvila on avattu Tampereen Tammelaan, Aaltosenkadulle. Kahvilaan pääsee pientä maksua vastaan silittelemään viehkoja viiksekkäitä. Kahvia tai teetä mielivät saavat santsata kuppitolkulla kuumaa juomaa.
Tampereen Paahtimo avasi uuden kahvilan Hämeenkadulle pikkuiseen tilaan Kauppahallin nurkille. Sympaattisessa Espresso Barissa tuoksuu äskettäin paahdettu ja aivan juuri jauhettu kahvi.
Vain harva kokki uskaltautui luomaan uraa Ruotsia pitemmälle kolmisenkymmentä vuotta sitten. Vesa Leppälä teki sen. Ja samalla mittavan uran maailman huippuhotellien ja -casinoiden ravintoloissa vaativissa pesteissä. Nyt hän on vaihtanut 480 työntekijän vetoiset keittiökatraat yhden miehen köökkiin idyllisessä Pispalassa.
Kuninkaankadun Gopal on valitettavasti lopettanut toimintansa Café Gopal on eettisyyttä ja luomua rakastavan viihtyisä ja kodikas kahvila. Tampereella on nykyisin...
Gelateria Italianassa paikan päällä paistettujen tötteröiden täytteeksi tulee oikeaa, käsityönä aidoista raaka-aineista valmistettua gelatoa. Oikeaoppisesti italialaiseen tapaan runsaasti vuoleskeltava jäätelö maistuu Keskustorin kulmilla juuri samanlaiselta kuin Italiassakin.
Royal Bakerylla konditoriavastaavana työskentelevä Enni Rantala lähtee syyskuussa Kreikkaan kilpailemaan kondiittorien maailmanmestaruudesta. Tamperelainen Rantala on historian toinen World Global...