Hotelliravintolat

Tampereen hotelliravintolat sijaitsevat pääsääntöisesti Tampereen keskustassa. Tällä sivulla esittelemme hotellin yhteydessä toimivia ravintoloita ja niiden uutisia, palveluita, käyttämiä raaka-aineita ja kurkkauksia niiden tarjoamiin annoksiin. Hotelliravintolat soveltuvat erinomaisesti myös kokousten ja juhlien järjestämiseen – erityisesti silloin kun niihin osallistuu yöpyviä vieraita. Sivuiltamme löydät myös Tampereen parhaat hotellit.

Amarillo muuntautuu pihviravintolaksi loppuvuodeksi 2014. Pikkujouluaikaan ja vielä tammikuun alussakin parilat käyvät kuumina erilaisten pihvierikoisuuksien kypysyessä ravintolan keittiössä.
Tornin tunnelmallinen taivasbaari sai nimekseen lunkisti Moro. Moro on messevä paikka esimerkiksi lasilliselle laatusamppanjaa tai tuopilliselle maailman luokan paikallista portteria auringonlaskussa siemailtuna. Toisaalta siellä voi myös haukata hodaria tai lounastaa varsin juurevasti kaupungin kattojen yläpuolella.
Yhdeksi Tampereen maamerkeistä kohonneen Tornin ravintolatkin tähtäävät korkealle. Alakerrassa herkutellaan kahdessa eri ravintolatilassa, manserokahtavassa Paja Barissa ja linjakkaammassa Grill It! -ravintolassa. Kun keittiöpäällikkö on maineikas Mikko Kautto, ovat myös odotukset epäilemättä korkealla.
Solo Sokos Hotel Tammerin brunssilla lauantaina 29. ja sunnuntaina 30.11. on laadukkaan ruoan lisäksi tarjolla myös ensiluokkaista muotia.
Amarillon 2.4.2014 vaihtuneella listalla on uutuuksia texmexin maailmasta ja mm. paluun tehneet Soft tacot. Kuuminta hottia listalla on Amarillojen historian tulisin Naga Burger -hampurilainen. Oluen ystävät ilahtuvat Stadin panimon vain Amarilloille tekemästä Amarillo Alesta.
Masuuni kattaa pop up -hengessä Original Sokos Hotel Villan pöydät 25.–27.3. klo 18-22.
Holiday Club Tampereen kylpylän yhteydessä toimiva Classic Pizza Restaurant tarjoaa viihtyisän ravintolaympäristön, jossa aterian voi nauttia kaikessa rauhassa hyvän palvelun saattelemana.
Tällä viikolla Masuuni täyttää tarjolle sekä alku- että jälkiruokapöydän.
Vuodenajan sesonki näkyy tälläkin kertaa Masuunin ruuissa. Alkuruokien joukosta löytyy muun muassa kauden yhtä suurinta herkkua, blinejä, sekä kevyesti savustettua sellerikeittoa. Myös Pentti Ukkosen Kyyttövasikka tekee paluun Masuunin listalle.
Original Sokos Hotel Ilveksen ravintola Masuunin vuoden toinen ruokalista vaihtuu 31.3.2014.
Masuunin vuoden kuudes ruokalistalla komeilevat monet syksyn suosikit kuten maa-artisokka, punajuuri, ilmakuivattu porsaan luomukassler, ankka ja kuha. Aterioinnin viimeistelevät syksyisten jälkiruokien tähdet; lakka, mustikka, tyrnimarja sekä omena.
KOTISIVUT RAVINTOLAESITTELY Ravintola Masuunin vuoden viides ruokalista astui voimaan maanantaina 19.8. Seuraavien kuukausien ajan ravintolan lautasilla on runsaasti syksyn satoa,...