Wistub Alsace lähtee laineille! Keskiviikkona 16.7. ranskalaisravintolan keittiömestari Guy Peled ja ravintolapäällikkö Hanna Oja luovat Gastropaatti M/S Meretellä 2 ruokalajin merellisen menun.
Restamax lähti laineille ja avasi uuden ravintolalaivan Tampereelle Ratinan suvantoon. Melko messevän kokoinen, 200-paikkainen Little Joe kelluttelee Koskikeskuksen päädyssä suvantoa. Ravintolalaiva palvelee kesäihmisiä sekä ruoka- että juomatarjonnallaan.
Tämän kesän terassikausi on avattu ja kaupunkiin on syntynyt jälleen uutta eloa. Uutta ilmettä Tampereen kaupunkikuvaan ovat tuoneet myös ravintolauutuudet.
Todellinen uutuus on uusi kylmäkoskilainen mikropanimo Hopping Brewsters.
Tampereen ravintolalaivat esittelyssä: Suvilaivan kannella tai pelastusveneissä voi huljutella siideriä ja olutta kelpo järvimeiningissä.
UkkoMetso ja Pub Kahdet kasvot viettävät yhteistyössä pienpanimoviikkoja, joiden aikana asiakkaat pääsevät maistelemaan harvinaisempienkin kotimaisten pienpanimoiden tuotteita.
Koskiravintolat Oy:n M/S Tampere uudistetaan tyylikkääksi Gastrolaivaksi, jonka ruokalistalla maistuvat tamperelaiset ruokaperinteet ja nykypäivän maut sekä kansainväliset vaikutteet.
Ravintola Heinätorilla kokataan keskiviikkoisin kunnon läskisoosia. Jopa Kauppalehden toimittaja kehui sitä ylitsevuotavaisesti arvostelussaan.
Ravintola Heinätori on talvisissa tunnelmissa. Pikkuisilla valurautapannuilla paistuvat blinit ja keskiviikkoisin kokataan lämmittäväistä kunnon läskisoosia.
Kaupunkilehti Tamperelaisen äänestyksessä Tampereen parhaan terassin tittelin voitti jälleen unelmapaikalla sijaitseva rokkibaari ja ruokapaikka Jack the Rooster. Tampellan kyltin ja...
Mustanlahden Kaislassa on aurinkoinen ja rento satamatunnelma Näsijärven äärellä.
Heinätorin ravintoloitsija Irja Väänäsen vaalima runsaan vihreä terassi kukoistaa kauniiden kukkien lisäksi tänäkin kesänä myös yrttisin antimin. Ruukut ja kukkalaatikot pursuavat yrttitarhana ruokailijoiden iloksi.