Ravintola Piemonte ottaa varaslähdön kevääseen lauantaina 22.3. Tarjolla on kutkuttavan mielenkiintoisia Wine Flight -minitastingeja piemontelaisista viineistä.
UkkoMetson teemaviikot jatkuvat nyt pataviikoilla maaliskuun ajan. Tarjolla on viikottain vaihtuvat kaksi pataruokaa sekä kasvisvaihtoehto. Tulevina viikkoina maistellaan lihaisia patoja mm. lampaasta, hirvestä ja kaniinista.
Tuulensuun isojen oluiden viikoilla suuria olutpulloja korkkaillaan lasitarjoiltaviksi.
Keittiömestari Hans Välimäki avaa Hämeenkadulle rennon aasialaistyyppisen ravintolan, Masu Asian Bistron. Niin lapsiperheille kuin bisnesseurueillekin soveltuva ravintola tarjoaa laajan skaalan aasialaistyyppisiä annoksia tamperelaiseen makuun. Masu palvelee myös baarin puolella drinkein ja dj:n rytmein. Ravintolan erikoisuutena on oikea teppanyaki-pöytä.
Päivitetty 12.3.2014 Panimoravintola Plevna tarjoaa asiakkailleen joka kuukausi mielenkiintoisia muistoja menneisyydestä niin keittiön kuin panimonkin puolelta. Ravintola täyttää tänä vuonna...
Nordic uudistaa ruokalistaansa lisäten annoksia kevään kuluessa. Maaliskuusta alkaen joka kuukausi valikoimaan ilmestyy uusi annos, joka myös jää listalle. Ensimmäisenä liitutaululistalle tiensä vinkaisee villisika, jota on hauduteltu Nordicin keittiön uunissa yön yli, vähintään 12 tunnin ajan.
Nyt Armaksessa saa hodareita! Kyseessä ei ole mikään perussämpylän välissä pötköttelevä nakkimakkara, vaan pälkäneläiseen perunarieskaan kääräisty pälkäneläinen possubratwursti.
O'Connell's Irish Pub on rennon irlantilaismenon ja musiikin lisäksi yhteisöllinen ja irlantilaisia perinteitä vaaliva olutravintola. Niihin perinteisiin kuuluu myös...