Koti Ravintolat Ravintolat Tampere

Ravintolat Tampere

Ravintolat Tampere -osiossa voit selata ravintolatapahtumia ja lukea ravintola-artikkeleita. Tiedä, mistä ravintoloista löytyvät parhaimmat ja mielenkiintoisimmmat raaka-aineet tai missä keittiöissä sekä saleissa toimivat kaupungin huippuammattilaiset. Sivuiltamme löydät vinkkejä ja poimintoja erityyppisistä laaturavintoloista sekä esimerkiksi pientuottajista, joiden antimia ravintolat hyödyntävät. Uusi ravintola Tampere -osiosta taas löytyvät kaupungin uutuusravintolat.

Ravintola Tiiliholvi juhlistaa tryffeliviikkoja kuuden ruokalajin komealla tryffelimenulla. Menu hellii sisällään niin herkkutattirisottoa, ankkaa ja kirsikkaa kuin jälkihyvänä tarjottavaa...
Huom! Tarkista brunssin tiedot Suomalaisen Klubin omilta sivuilta Tampereen Suomalaisella Klubilla kokataan perinteistä tuoreella tavalla. Ravintolan ohjaksiin ovat siirtyneet Tampereen...
Välimäki-rintamalla uutta! August von Trappessa työskentelevä Markus Rosenberg ponnahtaa Helsinkiin kokkaamaan uuteen Rikhard von Trappeen ja pikkuiseen Välimäkeen. Työskentely kovan luokan fine dining -ravintolassa antaa työssään tinkimättömälle Markukselle tilaisuuden näyttää kyntensä. Samoin osallistuminen Top Chef -kilpailuun.
Michelin julkisti 26.2.2015 ensimmäistä kertaa Pohjoismaiden oman ravintolaoppaan. Guide Michelin Nordic Cities 2015 lupasi paljon, mutta suppeus tekee siitä melko hyödyttömän vempeleen. Mikään ei ole muuttunut Suomen kohdalla. Uusia kaupunkejakin tuli kaikkiaan vain pari, nekin Tanskassa ja Ruotsissa.
Pontevat Berthan pojat palaavat juurilleen! Ravintoloitsijat Mika Roito, Pekka Salmela ja sommelier Pasi Mamia hätistävät muut berthalaiset kesälomalle ja pistävät parin viikon ajaksi pystyyn väliaikaisravintelin, jossa tarjotaan perus-Berthaa ronskimpaa ruokaa, oivallisia oluita ja mahdollisuus päästä itse köökkiin kokkaamaan.
Dining 26 on avannut väylät auki Välimerelle suoraan Kyttälän kulinaarisesta ytimestä! Tapasmaiset kympin kulhoruoka-annokset ovat alkaneet virrata avokeittiöstä saliin...
Stefan Richter on charmantti sähikäinen, joka saa energiaa luonnon hiljaisuudesta. Amerikkalaistunut huippukokki saapuu jälleen Suomeen Suonenjoen ja mökin kutsu korvissaan.
Pitkäperjantaina Los Pollosissa on mahdollista kokea läpileikkaus ravintolan uuden ruokalistan tuotteista erikoishintaan maistelumenun muodossa. Myös ravintolan Happy Hour on pitkä jatkuen...
Ahlmanin maaseutumaisemassa toimiva opetusravintola Anna avannut ovensa lounastajille. Monella saralla likimain omavarainen Anna on lounasravintolana aivan omaa luokkaansa: huikean kotimaisuus-, luomu-...
Dabbalin keittiötiimi on käynyt kiinni parsaan ja laatinut kolmen ruokalajin parsamenun, jolla maistuvat parsan lisäksi myös koivu, kuusi –...
Italialaislinjakas Ravintola Piemonte on hurmannut makuhermoja Sorin aukion laidalla jo komeat 10 vuotta. Juhlavuottaan ravintola tahdittaa piristävin tapahtumin. Niistä ravintoloitsija Sakari...
Ravintola Astorin uudistunut myöhäissyksyisen rehevä kausimenu tuo sato- ja riistakauden maut lautasille: kurpitsaa, hirveä, puolukoita. Ja Suomi 100 -menulla...